Η ανάρτηση του Κυριάκου για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Κ. Μητσοτάκη

Από ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
Από ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη TWITTER

Με μια φωτογραφία πλάι στον πατέρα του, ο νυν πρόεδρος της ΝΔ μνημόνευσε το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις 29 Μαΐου 2017

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από το θάνατο του πρώην πρωθυπουργού και πατέρα του νυν προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον εκλιπόντα με μια ανάρτησή του στο twitter. 

"Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έφυγε ο πατέρας μου, αλλά δεν πέρασε ούτε μια μέρα χωρίς να τον έχω στη σκέψη μου" γράφει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάτω από μια φωτογραφία πλάι στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. 

ADVERTISING

O επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, έφυγε από τη ζωή στις 29 Μαΐου του 2017, σε ηλικία 99 ετών. 

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1918 στα Χανιά. Ήταν δευτερότοκος γιός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Σταυρούλας Πλουμιδάκη και κατάγεται από οικογένεια με μακρά πολιτική παράδοση και είχε συγγενική σχέση με τον ηγέτη των Φιλελευθέρων Ελευθέριο Βενιζέλο.

Σπούδασε Νομικά και Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ' όπου απεφοίτησε με άριστα λίγο πριν από την έναρξη του ελληνοϊταλικού πολέμου, το 1940.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Ένας χρόνος χωρίς τον Επίτιμο

Πλήθος κόσμου στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο επίτιμος παραμένει επίκαιρος

SHARE:

24Media Network