Η αντίδραση Μητσοτάκη στις δηλώσεις Πολάκη περί φυλακίσεων

Η αντίδραση Μητσοτάκη στις δηλώσεις Πολάκη περί φυλακίσεων
Περιοδεία στον Νομό Κορινθίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018. Eurokinissi

Το tweet του προέδρου της ΝΔ καυτηριάζει την ομιλία του αναπληρωτή υπουργού υγείας και δηλώνει πως το κόμμα του δεν πρόκειται να υποκύψει στον εκφοβισμό.

Τα πυρά του Κυριάκου Μητσοτάκη δέχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης, με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τον κατηγορεί για επιχείρηση ενοχοποίησης των πολιτικών του αντιπάλων.

Σύγκληση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο και μεταξύ των όσων ακούστηκαν από τα μέλη του κυβερνώντος κόμματος, αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε μεταξύ άλλων πως προκειμένου το κόμμα να έχει επιτυχία στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις θα πρέπει κάποιοι να μπουν φυλακή.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και του βουλευτή ΔΗΣΥ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Ωστόσο, το μεσημέρι της Δευτέρας θέση για το θέμα πήρε με tweet του ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με μια ανάρτηση στα αγγλικά, ο κύριος Μητοστάκης τόνισε: «Ο αγαπημένος υπουργός του Τσίπρα δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές αν η κυβέρνηση βάλει ορισμένους από τους πολιτικούς της αντιπάλους στη φυλακή. Η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται. Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν μόνο την οικονομία, αλλά και τις βασικές μας αρχές».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα