Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης MOTIONTEAM

Την πρόκληση των τριών διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, μιλώντας σήμερα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Άμεση η απάντηση Γεωργιάδη στο twitter.

«Έχουμε μπροστά μας τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Τις εκλογές θα τις κερδίσουμε εάν κάνουμε αναδιανομή του πλούτου προς όφελος της εργαζόμενης φτωχής πλειοψηφίας, εάν δεν κόψουμε τις συντάξεις, εάν αυξήσουμε το βασικό μισθό, εάν υλοποιήσουμε όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ», ανέφερε μιλώντας σήμερα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και πρόσθεσε:

«Θα κερδίσουμε αν βάλουμε κάποιους φυλακή. Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ' αυτή τη χώρα». Ο κ. Πολάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων και καταλόγισε ευθύνες για τις καθυστερήσεις στις υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για την διανομή των κονδυλίων.

«Έχουμε την μεγαλύτερη απορροφητικότητα κοινοτικών κονδυλίων. Έχουμε αλλά δεν είναι η πραγματικότητα αυτή. Τα κονδύλια έχουν φύγει από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης αλλά στη ζωή δεν έχουν πέσει. Υπάρχει ένας μηχανισμός, ο οποίος είναι εχθρικός γιατί έχει συνηθίσει να δουλεύει με όρους πελατειακούς και παραοικονομίας. Μπορεί ένας υπάλληλος να καθυστερεί ένα έργο, το οποίο έχει τεράστια σημασία για μια τοπική κοινωνία;» διερωτήθηκε.

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, είπε ότι στην Συνταγματική αναθεώρηση θα πρέπει να υπάρχουν πρόνοιες για την επιτάχυνση του χρόνου απονομής της Δικαιοσύνης και την παραχώρηση αδειοδοτικών αρμοδιοτήτων στις αποκεντρωμένες δομές του κράτους, στους Δήμους και τις Περιφέρειες. «Εάν δεν προβλεφθούν πολύ συγκεκριμένες αλλαγές στη λειτουργία του κράτους δεν πρόκειται να υπάρξει υλοποίηση αριστερού σχεδίου και παραγωγικής ανασυγκρότησης», κατέληξε ο κ. Πολάκης.

Πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη αναφέρουν τα εξής: «Το ακούσαμε και αυτό σήμερα. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας ψάχνει τον Όρμπαν στη ΝΔ, ενώ ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα τον Παύλο τον Πολάκη».

Η απάντηση Γεωργιάδη

«Τώρα καταλαβαίνετε γιατί φαντασιώνεται ότι θα με βάλει Φυλακή; Διότι έτσι νομίζει ότι θα κερδίσουν τις Εκλογές» έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: 

ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

“Όχι” Τσίπρα σε plan B Καμμένου

Συνεχίζουν μαζί Τσίπρας - Καμμένος, αν και με γκρίνιες από ΣΥΡΙΖΑ

Δούρου "καρφώνει" Φίλη - Ζητά προγραμματικό συνέδριο για τη νέα αριστερά

Τζανακόπουλος: Υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και καλώς υπάρχουν

Δραγασάκης: Προσοχή στους εξωγενείς παράγοντες, που επηρεάζουν επιτόκια - τράπεζες

Απάντηση Παππά στον Φίλη για την ΕΡΤ

Χριστοδουλοπούλου: Βγαίνουμε από μία τραυματική εμπειρία με τους ΑΝΕΛ

SHARE:

24Media Network