Η αντίδραση της Ντ. Μπακογιάννη όταν έμαθε στον ‘αέρα’ για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Η αντίδραση της Ντ. Μπακογιάννη όταν έμαθε στον ‘αέρα’ για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Η ανακοίνωση της Ντόρας Μπακογιάννη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου με την οποία ζητά την άμεση κινητοποίηση της Πολιτείας για "να δοθούν οι απαντήσεις"

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη βρισκόταν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού “Ε” όταν ενημερώθηκε για την είδηση της επίθεσης εναντίον του ποινικολόγου Μ. Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του. Το πρώτο ρεπορτάζ μιλούσε για “βαρύ τραυματισμό του”.

Η κ. Μπακογιάννη αποχώρησε αμέσως μετά την κοινοποίηση της είδησης για να σπεύσει να ενημερωθεί περαιτέρω για τις εξελίξεις. Λίγο αργότερα ανάρτησε κείμενο στις προσωπικές σελίδες της σε Facebook και Twitter με το οποίο τοποθετήθηκε για το έγκλημα, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια του δικηγόρου. “Κοινή απαίτηση όλων είναι η Πολιτεία να δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που τίθενται”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της Ντ. Μπακογιάννη για τη δολοφονία:

“Σήμερα το βράδυ χάσαμε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Εναν λαμπρό δικηγόρο, έναν εξαίρετο οικογενειάρχη, έναν πολύ καλό φίλο. Ο αποτροπιασμός, η οργή και ο πόνος για την άνανδρη δολοφονία του στο κέντρο της Αθήνας, είναι μεγάλος. Κοινή απαίτηση όλων είναι η Πολιτεία να δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που τίθενται. Τα θερμότερά μου συλλυπητήρια στη γυναίκα του, τα παιδιά, τα αδέλφια και τα ανίψια του, σε όλη του την οικογένεια και τους φίλους τους”.

Στο 14.21 του παρακάτω βίντεο η στιγμή κατά την οποία η Ντόρα Μπακογιάννη ενημερώνεται στον “αέρα” της εκπομπής την είδηση για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα