Η Χρυσή Αυγή ζητά επαναφορά της θανατικής ποινής

ΑΘΗΝΑ-Στην Ολομέλεια της Βουλής συζήτηση για τις αιτήσεις άρσης της βουλευτικής ασυλίας  Κασιδιάρη και Ταμήλου// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.(EUROKINISSI)
ΑΘΗΝΑ-Στην Ολομέλεια της Βουλής συζήτηση για τις αιτήσεις άρσης της βουλευτικής ασυλίας Κασιδιάρη και Ταμήλου// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.(EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ως πιο επίκαιρο από ποτέ χαρακτηρίζει το αίτημα επαναφοράς της θανατικής ποινής για ειδεχθή εγκλήματα η Χρυσή Αυγή

Για άμεση ανάγκη εξοπλισμού των σωμάτων ασφαλείας με πολεμικά όπλα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις πάνοπλες συμμορίες των αλλοδαπών εγκληματικών κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή.

"Οι αλλοδαποί δολοφόνοι έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ζούγκλα και το κράτος αδυνατεί να τους αντιμετωπίσει. Απαιτείται άμεσος εξοπλισμός των σωμάτων ασφαλείας με πολεμικά όπλα ικανά να αντιμετωπίσουν τις πάνοπλες συμμορίες των αλλοδαπών εγκληματιών.

Εγκληματιών που μετά από μάχες συλλαμβάνονται για να αφεθούν σύντομα ελεύθεροι (Γεωργιανός δολοφόνος των ανδρών της ΔΙΑΣ) ή να δραπετεύσουν και να συνεχίσουν να δολοφονούν εν ψυχρώ αθώους συμπολίτες μας (Αλβανοί από φυλακές Τρικάλων).

Το αίτημα επαναφοράς της θανατικής ποινής για τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Χθεσινή επίκαιρη ερώτηση της Χρυσής Αυγής για το ζήτημα επανεξοπλισμού των σωμάτων ασφαλείας και απαλλαγής από τους αλλοδαπούς εγκληματίες

SHARE:

24Media Network