Η έκπληξη Παπανδρέου για το ΚΙΝΑΛ - Τι αποκάλυψε ο Θεοχαρόπουλος

Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Γιώργος Παπανδρέου
Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Γιώργος Παπανδρέου EUROKINISSI

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ ο πρώην πρωθυπουργός του εξέφρασε τον προβληματισμό του και την κοινή οπτική με την οποία αντιμετωπίζουν τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων.

Την έκπληξη και τον προβληματισμό του για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στον Θανάση Θεοχαρόπουλο, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο τηλεοπτικό σταθμό Open και στην Έλλη Στάη. Όπως είπε ο Θ. Θεοχαρόπουλος, ο Γ. Παπανδρέου επικοινώνησε μαζί του από το εξωτερικό μόλις πληροφορήθηκε τη διαγραφή του από το ΚΙΝΑΛ, ενώ αναφέρθηκε στην κοινή οπτική με την οποία αντιμετωπίζουν τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων, σημειώνοντας ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε μεταξύ άλλων τους λόγους που οδηγούν το κόμμα του στην υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπογράμμισε ότι το περιεχόμενό της διασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα και υπενθύμισε ότι η ανάγκη επίλυσης του «Μακεδονικού» στη βάση σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό κοινά αποδεκτής έναντι όλων συνιστούσε πάγια θέση της ανανεωτικής Αριστεράς.

ADVERTISING

Σχετικά με τη διαγραφή του, ο Θ. Θεοχαρόπουλος χαρακτήρισε πρωτοφανές το γεγονός σε έναν συνασπισμό δύο κομμάτων το ένα να διαγράφει το άλλο, ενώ στην ερώτηση αν προτίθεται να παραδώσει τη βουλευτική έδρα, τόνισε: «μας έδιωξαν από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, τώρα θέλουν να μας βγάλουν και εκτός Βουλής».

«Αυτό που δεν έχουν καταλάβει στο ΚΙΝΑΛ», κατέληξε ο Θ. Θεοχαρόπουλος, «είναι ότι η εκλογή μου με τη ΔΗΣΥ το 2015 εκφράζει την πολιτική συμφωνία μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά, Γιώργος Παπανδρέου, Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεοχαρόπουλος: Διαγράφοντας εμένα η Γεννηματά, διέγραψε τη ΔΗΜΑΡ

Θεοχαρόπουλος: Μου πρότειναν το Επικρατείας για να πω όχι στις Πρέσπες- Διαψεύδουν κύκλοι του ΚΙΝΑΛ

Προς διάσπαση η ΔΗΜΑΡ - Σειρά ανακοινώσεων μετά τη διαγραφή Θεοχαρόπουλου

ΔΗΜΑΡ: Η απόφαση για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι συλλογική, όχι προσωπική

SHARE:

24Media Network