ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς του οποίου πρόεδρος είναι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Θ. Θεοχαρόπουλος

Θεοχαρόπουλος: Ο λόγος στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ – Να αποφασίσει με κάλπη για τον τίτλο του κόμματος και τα πολιτικά επίδικα

"Τόλμη και άνοιγμα συμμετοχής για το Big Bang της Αριστεράς και της Προοδευτικής Παράταξης και ανοιχτό κόμμα" ζητάει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Θ. Θεοχαρόπουλος

Θεοχαρόπουλος: Απαιτείται γενναίο άνοιγμα σε όλο τον προοδευτικό κόσμο

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τάσσεται υπέρ του ανοίγματος στην κοινωνία "χωρίς ναι μεν αλλά", σημειώνοντας πως απαιτείται αποφασιστικότητα και γενναίες αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα μακριά από παραλυτικές ισορροπίες.

Ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Θεοχαρόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Οι προσωπικές ή συλλογικές ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε παραλυτικές ισορροπίες

"Χωρίς οποιασδήποτε μορφής face control η εγγραφή νέων μελών" δηλώνει στο Νews 24/7 ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ζητά να συγκροτηθεί άμεσα η ΚΟΕΑ και να προκύψει και γραμματεία ως "ενιαίο κέντρο που θα οδηγήσει στο Συνέδριο του νέου φορέα". Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο διάλυσης της ΔΗΜΑΡ, εάν προχωρήσει η ομογενοποίηση του νέου φορέα.

Ορκωμοσία του νέου υπουργού Τουρισμού Θανάση Θεοχαρόπουλου ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Θεοχαρόπουλος: "Αναλαμβάνουμε ευθύνη στα δύσκολα για μια σύγχρονη αριστερή πρόταση διακυβέρνησης"

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τονίζει ότι στην Ελλάδα η πλειοψηφία του προοδευτικού χώρου θα εκφρασθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ενώ αντίθετα το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής βάζει ως στόχο την στρατηγική ήττα της αριστεράς.

Χατζησωκράτης: Αυτοδικαίως έπαψαν να είναι μέλη της ΔΗΜΑΡ στελέχη που μετέχουν στο ΚΙΝΑΛ

Χατζησωκράτης: Αυτοδικαίως έπαψαν να είναι μέλη της ΔΗΜΑΡ στελέχη που μετέχουν στο ΚΙΝΑΛ

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 ανακοινώνοντας ότι δύο μέλη του κόμματος θα συμμετάσχουν στο ευρωψηφοδέλτιο στις προσεχείς εκλογές.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Προγραμματική Διακήρυξη ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ

Στην προγραμματική διακήρυξη υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων η ανάγκη για τη συμμαχία προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στην Ακροδεξιά και στον νεοφιλελευθερισμό και η ανάδειξη μιας προοδευτικής ατζέντας στην Ελλάδα με σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Θεοχαρόπουλος: "Ναι" στον διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προς το παρόν αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές

"Αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει μια στροφή προς τον προοδευτικό χώρο αυτό είναι θετική εξέλιξη" σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Τι είπε για την επίσκεψή του στη Βόρεια Μακεδονία.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Θεοχαρόπουλος: Η Νέα Αρχή φιλοδοξεί να κατέβει αυτόνομα στις εκλογές

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος μίλησε για την προσπάθεια που κάνει μαζί με τον Σπύρο Λυκούδη για την ανασυγκρότηση του χώρου της ανανεωτικής αριστεράς.

O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ,  Θ. Θεοχαρόπουλος

Θεοχαρόπουλος: Πολιτικά ακατανόητη η συμπεριφορά της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος, σε συνέντευξή του σημειώνει, ότι τα μείζονα εθνικά θέματα "δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται υπό το πρίσμα ενός νέου δικομματισμού", ενώ υποστηρίζει ότι μία νέα προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου μπορεί να ασκηθεί μόνο μέσα από εκλογές.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Γιώργος Παπανδρέου

Η έκπληξη Παπανδρέου για το ΚΙΝΑΛ - Τι αποκάλυψε ο Θεοχαρόπουλος

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ ο πρώην πρωθυπουργός του εξέφρασε τον προβληματισμό του και την κοινή οπτική με την οποία αντιμετωπίζουν τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων.

Δημοκρατική Αριστερά

Προς διάσπαση η ΔΗΜΑΡ - Σειρά ανακοινώσεων μετά τη διαγραφή Θεοχαρόπουλου

Την συνέχιση της συνεργασίας με το ΚΙΝΑΛ ζητούν με ανακοινώσεις τους στελέχη του κόμματος, λίγη ώρα μετά την διαγραφή Θεοχαρόπουλου και την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ με την οποία απαντά στην ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη.

O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ,  Θ. Θεοχαρόπουλος

Θεοχαρόπουλος: Διαγράφοντας εμένα η Γεννηματά, διέγραψε τη ΔΗΜΑΡ

Πως όντως δέχθηκε πρόταση για το Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ και πως δεν πρόκειται να ενταχθεί στο Ποτάμι ξεκαθάρισε ο βουλευτής και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας -ένα 24ωρο μετά τη διαγραφή του από το ΚΙΝΑΛ- στον Νews24/7 στους 88,6.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σε συνεδρίαση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ για το θέμα των Πρεσπών

Διεγράφη ο Θεοχαρόπουλος - Η Γεννηματά διαλύει το ΚΙΝΑΛ με το βλέμμα στον Γιώργο Παπανδρέου

Με απόφαση της Φώφης Γεννηματά διεγράφη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για την απόφαση να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Συγκαλείται έκτακτο ιδρυτικό συνέδριο του ενιαιου φορέα, που σημαίνει ότι ΔΗΜΑΡ αλλά και το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου καλούνται να ενταχθουν σε ένα ενιαίο κόμμα. Η απάντηση της ΔΗΜΑΡ.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σε συνεδρίαση της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ

Εκτός Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Θεοχαρόπουλος αν ψηφίσει θετικά στη συμφωνία των Πρεσπών

Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ. Εφόσον αποφασίσει την υπερψήφιση της Συμφωνίας, "σπάει" το Κίνημα Αλλαγής. Σκληραίνει τη στάση της η Φώφη Γεννηματά, διαμηνύοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψει τη λεηλασία του χώρου. Γιατί προηγουμένως δόθηκε στον Θ. Θεοχαρόπουλο η διέξοδος της λευκής ψήφου.

Οι Φώφη Γεννηματά και Θανάσης Θεοχαρόπουλος σε εκδήλωση

Η ΔΗΜΑΡ, το ΚΙΝΑΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το...Ποτάμι

Έντονη κινητικότητα επικρατεί στο χώρο της κεντροαριστεράς, καθώς παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο της ρήξης της Χαριλάου Τρικούπη με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο. Παρασκηνιακές συζητήσεις και για κοινή κάθοδο της ΔΗΜΑΡ με το Ποτάμι, ενώ υπάρχουν και δίαυλοι επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεδρίαση του Κέντρικού συμβουλίου της Δημοκρατικής συμπαράταξης,Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 (ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ/EUROKINISSI)

Θεοχαρόπουλος: Οι προσπάθειες αφομοίωσης της ακροδεξιάς οδηγούν στη γιγάντωσή της

Για το αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών, τη σύλληψη των δύο ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο αλλά και τη λειτουργία της ΕΕ μίλησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στο Ραδιόφωνο 24/7

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ(1η ΜΕΡΑ)--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Θ.Θεοχαρόπουλος: Όλα από τη βάση και με κάλπη

Στη μεγάλη ευθύνη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να ανταποκριθεί στο αίτημα της κοινωνίας για μια ισχυρή ενιαία παράταξη, αναφέρθηκε ο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Πρότεινε μάλιστα τη δημιουργία νέου ενιαίου φορέα χωρίς συνιστώσες

Η Δημοκρατικη Συμπαραταξη  διοργανωσε εκδηλωση ημεριδα-- με τους βασικούς Επιχειρηματικούς Φορείς αξιοποίησης ορυκτού πλούτου, καθώς και τους Κοινωνικούς Φορείς που εκπροσωπούν τη νέα γενιά και τους συνταξιούχους, με θέμα: «ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ- ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» στη φωτο   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Ο   ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη χαιρετίζει την επιτυχία του Κόρμπιν

Ελπιδοφόρο μήνυμα για την σοσιαλδημοκρατία, η ισχυροποίηση του Εργατικού κόμματος με την επαναφορά του στα λαϊκά στρώματα και στη νεολαία, σύμφωνα με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Κουβέλης στο News247: Δεν τίθεται ζήτημα αντισυνταγματικότητας για τις τηλεοπτικές άδειες

Κουβέλης στο News247: Δεν τίθεται ζήτημα αντισυνταγματικότητας για τις τηλεοπτικές άδειες

Με την ιδιότητα του νομικού ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τοποθετείται στο πολιτικό θέμα των ημερών. Τι λέει για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΣΥΡΙΖΑ και δη σε υπουργικό θώκο, τη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ του Σαμαρά, τη ΝΔ του Μητσοτάκη, τα σενάρια εκλογών και οικουμενικής

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Μηνύματα συναίνεσης κατά τη συνάντηση Παυλόπουλου- Θεοχαρόπουλου

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε τη διαφωνία του με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε εκ νέου μήνυμα στην Ευρώπη να τηρήσει κι εκείνη τις δικές της υποχρεώσεις για το προσφυγικό

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ--EUROKINISSI-ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Θεοχαρόπουλος: Η ΔΗΜΑΡ δεν είναι πάγκος ούτε του Τσίπρα ούτε του Μητσοτάκη

"Για να μην οδηγηθούν οι πολίτες σε ακραίες λαϊκίστικες φωνές πρέπει να ισχυροποιηθεί ο σοσιαλδημοκρατικός πόλος, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη", τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος