Παπαρήγα: Η Κίνηση του M. Θεοδωράκη θολώνει τα νερά

Παπαρήγα: Η Κίνηση του M. Θεοδωράκη θολώνει τα νερά

Δρομολογημένη και αναπόφευκτη θεωρεί μεταξύ άλλων η γγ γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα την χρεοκοπία της Ελλάδας σε συνέντευξή της σε εφημερίδα. Εκφράζει δε την άποψη ότι το Κίνημα του Μίκυ Θεοδωράκη μπερδεύει το κόσμο

Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Real News" εκτιμά για  την Κίνηση του Μίκη Θεοδωράκη  πως "θολώνει τα νερά" και μπερδεύει τον κόσμο.

Μεταξύ άλλων η Α. Παπαρήγα εκτιμά ότι τα γιαούρτια εναντίον κυβερνητικών στελεχών δεν δημιουργούν πρόβλημα στην κυβέρνηση, αλλά αντίθετα, τη διευκολύνουν να εμφανίζεται ως θύμα.

Παράλληλα αναφέρει ότι η η πτώχευση της χώρας, είναι δρομολογημένη και αναπόφευκτη και τονίζει  πως "αυτοί που ισχυρίζονται πως υπάρχει φιλολαϊκή αναδιάρθρωση του χρέους, κοροϊδεύουν".

"Για τον λαό η χρεοκοπία είναι ανεξέλεγκτη και τη ζούμε ήδη με την απότομη, βίαιη υποτίμηση της εργατικής δύναμης, με τα βάρβαρα μέτρα στους μισθούς, στο ασφαλιστικό, στο εργασιακό, στη φορολογία, στην παιδεία και την υγεία. Με τα ακόμα χειρότερα, που φέρνουν", σημειώνει η κ. Παπαρήγα και καλεί τον λαό "να αντεπιτεθεί".

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, εκφράζει, ωστόσο, την εκτίμηση πως "παρά τα όσα λένε με ευκολία διάφοροι που έθαψαν τον δικομματισμό στο παρελθόν, η αστική τάξη δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει εύκολα». Κλείνει, εξάλλου, την πόρτα σε κάθε σενάριο συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αλέκο Αλαβάνο, τονίζοντας πως «αυτά που λένε, όχι μόνον δεν είναι αριστερά, αλλά είναι και εντελώς αντιεπιστημονικά".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παπαρήγα: Η χρεοκοπία έχει αρχίσει

SHARE:

24Media Network