Η κυβερνητική πλειοψηφία αυξάνεται, δεν μειώνεται

Η κυβερνητική πλειοψηφία αυξάνεται, δεν μειώνεται
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) eurokinissi

«Όσο βαδίζουμε στην έξοδο από τα μνημόνια, η κυβερνητική πλειοψηφία αυξάνεται», τονίζει κυβερνητικός αξιωματούχος, με αφορμή την ένταξη της κ. Μεγαλοοικονόμου, ως συνεργαζόμενη, στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Στα θετικά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής και την διαφαινόμενη έξοδο απ’ τον κύκλο των μνημονίων αποδίδει κυβερνητικός αξιωματούχος την επιλογή της Θ. Μεγαλοοικονόμου να συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσο βαδίζουμε στην έξοδο από τα μνημόνια, η κυβερνητική πλειοψηφία αυξάνεται», παρατήρησε απόψε κυβερνητικός αξιωματούχος, με αφορμή την ένταξη της πρώην βουλευτού της Ένωσης Κεντρώων ως συνεργαζόμενη στην ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τη Λευκωσία, όπου θα βρεθεί αύριο για την τριμερή Ελλάδας-,Κύπρου-Ιορδανίας, θα υπάρξει συνάντηση με το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εξεταστεί σε ποιες επιτροπές θα συμμετάσχει η κ. Μεγαλοοικονόμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα