Η Νάντια Γιαννακοπούλου υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Διαβάζεται σε 2'
Η Νάντια Γιαννακοπούλου υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
Νάντια Γιαννακοπούλου ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου. Έξι πλέον διεκδικούν την προεδρία του κόμματος.

“Κλείδωσε” και η έκτη υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, με τη Νάντια Γιαννακοπούλου να ανακοινώνει ότι “μπαίνει” στην κούρσα για την προεδρία του κόμματος.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου έκανε την ανακοίνωσε μέσω ενός βίντεο, στο οποίο αναφέρει “όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε μια μεγάλη σύγχρονη, προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τη χώρα”.

Η υποψηφιότητα της Νάντιας Γιαννακοπούλου για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ είναι η έκτη κατά σειρά μετά από αυτές των Νίκου Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα, Παύλου Γερουλάνου, Μιχάλη Κατρίνη και Μιλένας Αποστολάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου:

“Όλοι μαζί θα ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ!

Από τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας. Από τις γειτονιές των λαϊκών στρωμάτων και των μη προνομιούχων ξεκίνησε το ταξίδι του το ΠΑΣΟΚ φέρνοντας την Αλλαγή στις ζωές όλων.

Και από εδώ θα ξεκινήσουμε την πορεία επανεκκίνησης και δυναμικής επιστροφής του.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να νικήσουμε την ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Να φέρουμε τη Νέα Αλλαγή. Με ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν μονόδρομοι.

Αλλάζοντας το κόμμα μας ριζικά, για να αλλάξουμε και τη χώρα. Προβάλλοντας σαφείς και καθαρές προτάσεις για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, της ανασφάλειας, της υποβάθμισης του Ε.Σ.Υ και της δημόσιας παιδείας, της καθημερινότητας.

Με θετικό, δημιουργικό λόγο και όχι απλή διαμαρτυρία.

Να απευθυνθούμε στους νέους που αναζητούν ευκαιρίες και προοπτική, τους μη προνομιούχους της εποχής μας, σ΄ όσους που θέλουν να δημιουργήσουν και δεν μπορούν σε μια Ελλάδα χωρίς κίνητρα και ανοιχτούς ορίζοντες.

Θα το ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ! Όλοι μαζί!

Σ΄ αυτή την προσπάθεια θα είμαι μπροστά, θα είμαι υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ζητώ την στήριξή σας!

Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη σύγχρονη, προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τη χώρα!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα