Η ΝΔ απαντά στο Ράις: Να μη ζητούν από την αντιπολίτευση καμία συνευθύνη

Η ΝΔ απαντά στο Ράις: Να μη ζητούν από την αντιπολίτευση καμία συνευθύνη
Meeting of the Political Committee of New Democracy in Athens on October 4, 2016 / 4 , 2016 SOOC

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τις δηλώσεις του εκπρόσωπου του ΔΝΤ περί συναίνεσης, στέλνοντας έτσι εμμέσως και ένα μήνυμα στο Ταμείο

Τα λέει στο Μαξίμου για να τα ακούει το ΔΝΤ: Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση της εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Ταμείου Τζέρι Ράις, διαμηνύοντας έτσι ταυτόχρονα στο ΔΝΤ ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Ράις άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το ΔΝΤ να ζητήσει και από την αντιπολίτευση να δεσμευτεί για την εφαρμογή των μέτρων της νέας συμφωνίας λίγο πριν αυτή οριστικοποιηθεί.

Στην ανακοίνωση της η ΝΔ υποστηρίζει καταρχήν ότι οι δηλώσεις Ράις επιβεβαιώνουν, άλλη μια φορά, ότι η κυβέρνηση Τσίπρα επιθυμεί τη συμμετοχή του Δ.Ν.Τ. στο πρόγραμμα. “Άρα, θα πρέπει, επιτέλους, να μπει ένα τέλος στα ψέματα του κ. Τσίπρα στο εσωτερικό της χώρας”, συνεχίζει η ΝΔ.

“Είναι επίσης σαφές ότι ο εκπρόσωπος του Δ.Ν.Τ. δηλώνει ότι δεν είμαστε κοντά στο στάδιο της συμφωνίας” σχολιάζει η ΝΔ. “Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για την καθυστέρηση που επιβαρύνει με πρόσθετα μέτρα λιτότητας τους πολίτες”, προσθέτει, καταλήγοντας στο εξής μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:

“Επομένως, να μην ζητούν από την Αξιωματική Αντιπολίτευση καμία συνευθύνη. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η στάση της Αντιπολίτευσης. Είναι η ανικανότητα, η ανευθυνότητα και η αναξιοπιστία της Κυβέρνησης”.

πηγή φωτογραφίας: sooc

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα