Η ΝΔ διέγραψε τον αστυνομικό που έλεγε στο Μητσοτάκη να κυβερνήσει με τα ΜΑΤ

Η ΝΔ διέγραψε τον αστυνομικό που έλεγε στο Μητσοτάκη να κυβερνήσει με τα ΜΑΤ
Στιγμιότυπο από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς στην Αθήνα. Eurokinissi

Μετά τη διαγραφή Σκαλούμπακα, εκτός ΝΔ ετέθη και ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος για αναρτήσεις στις οποίες έλεγε ότι η ΝΔ θα κυβερνιέται με την ισχύ των γκλομπ και καλούσε το νέο πρωθυπουργό να κάνει ό,τι γουστάρει γιατί όπως έγραφε τα ΜΑΤ είναι το κράτος.

Μετά τη διαγραφή του Χρήστου Σκαλούμπακα από τη Νέα Δημοκρατία προεκλογικά για ρεβανσιστικές αναρτήσεις, ήρθε και η πρώτη μετεκλογική διαγραφή, καθώς το κυβερνών πλέον κόμμα διέγραψε από μέλος τον Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο για αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

“Η Ελλάδα από αύριο θα κυβερνιέται αποκλειστικά με την ισχύ των γκλομπς μας” έγραψε ειδικότερα ο αστυνομικός που ήταν μέλος της ΝΔ.

Σε δεύτερη ανάρτηση του απευθυνόταν στο νέο πρωθυπουργό: “Κυριάκο Μητσοτάκη κυβέρνησε τη χώρα και τους Ελληνες όπως γουστάρεις!!! Τα ΜΑΤ είναι δίπλα σου γιατί εμείς είμαστε το Κράτος”. Μάλιστα απειλούσε τους αναρχικούς ότι από την επομένη των εκλογών θα βρίσκεται στα Εξάρχεια, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις και ρητορική πολέμου.

Ο κ. Ηλιόπουλος μάλιστα ανέγραφε τον αριθμό μητρώου μέλους της ΝΔ και την επαγγελματική του ιδιότητα ως αστυνομικός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα