Η ΝΔ καταλαβαίνει τους αγρότες, αλλά…

Η ΝΔ καταλαβαίνει τους αγρότες, αλλά…
Οι αγρότες της Ρόδου έκλεισαν την οδό 7ης Μαρτίου στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να πάρει η κυβέρνηση, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016. Οι αγρότες του νησιού είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στο κέντρο της πόλης για όσες ημέρες χρειαστεί, φιλοδοξώντας η κυβέρνηση να αλλάξει τις προθέσεις της αφού με την νέα νομοθεσία που ετοιμάζεται να ψηφίσει όπως αναφέρουν οι αγρότες, είναι η ταφόπλακα του πρωτογενή τομέα, συνεπώς και η καταστροφή τους γενικότερα. Στο πλευρό τους τάσσονται τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Πόκκιας όπως δήλωσαν κατά την άφιξη των αγροτών στο κέντρο της πόλης από τα χωριά της Ρόδου, όπου και καλούν όλοι μαζί την Κυβέρνηση να αναθεωρήσει την πρόθεσή της. (EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ) Eurokinissi

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφερόμενο στις αγροτικές κινητοποιήσεις τονίζει την ανάγκη της ανεμπόδιστης λειτουργίας της οικονομικής ζωής του τόπου

Τη συμπαράστασή της, στις κινητοποιήσεις των αγροτών, εκφράζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, κάνοντας όμως σαφή τη διαφοροποίησή της όσον αφορά τα μπλόκα και το κλείσιμο δρόμων.

“Συμμεριζόμαστε απολύτως την αγωνία των αγροτών και κατανοούμε την αγανάκτηση που δημιουργούν η αναξιόπιστη πολιτική και οι ατυχείς χειρισμοί της Κυβέρνησης. Όλα αυτά, όμως, στην έκφραση τους, πρέπει να έχουν σεβαστά από όλους όρια: Το σεβασμό της ελευθερίας του άλλου και την ανάγκη της ανεμπόδιστης λειτουργίας της οικονομικής ζωής του τόπου”.

Η ΝΔ αναγνωρίζει μεν τη δίκαιη αντίδραση των αγροτών, αποφεύγει όμως να συνταχθεί με το κλείσιμο των δρόμων όπως παλαιότερα η “λαϊκή δεξιά”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα