Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει και προσφέρει υπερθέαμα στο Φλοίσβο

Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει και προσφέρει υπερθέαμα στο Φλοίσβο

Το μεσημέρι της Κυριακής ένα μοναδικό σόου με αποκορύφωμα την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων F-16 «Ζευς» περιμένει όσους θα βρεθούν στη μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο

Ήδη από χθες Σάββατο, έχουν ξεκινήσει οι εορτασμοί της Πολεμικής μας Αεροπορίας οι οποίοι αναμένεται να κορυφωθούν την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, ανήμερα του εορτασμού του προστάτη της αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Όπως κάθε χρόνο η Π.Α. έχει ετοιμάσει μια σειρά εκδηλώσεων που  περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, στατικές και φωτογραφικές εκθέσεις αεροσκαφών και μέσων σε όλες τις μονάδες, επισκέψεις μαθητών λυκείων σε μονάδες της πολεμικής Αεροπορίας, πτήσεις αεροσκαφών πάνω από ακριτκές περιοχές, επιδείξεις των ομάδων αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος».

Το ενδιαφέρον συγκεντρώνει η επίδειξη που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Κυριακής πάνω από τη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο όπου οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν Αεροπορική επίδειξη των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος.

Σημειώνεται πως Οι Αεροπορικές Βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι επισκέψιμες για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, από 09:00 έως 17:00. Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016, από 13:00 έως 17:00.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

11:00: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Πτήσεις Αξιωματικών Ιπτάμενων ε.α με αεροσκάφη F-4, F-16 και M-2000.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

09:00: Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση

12:00: Επίσημος Εορτασμός – Δοξολογία στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα