Ιακωβίδης: Αν η ΝΔ ήθελε να ανακόψει την Συμφωνία των Πρεσπών, θα έπρεπε να ζητήσει εξαρχής δημοψήφισμα

Ιακωβίδης: Αν η ΝΔ ήθελε να ανακόψει την Συμφωνία των Πρεσπών, θα έπρεπε να ζητήσει εξαρχής δημοψήφισμα
Συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών από παμμακεδονικές οργανώσεις και επιτροπές στο Σύνταγμα, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 Eurokinissi

Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής για την ελληνικότητα της Μακεδονίας κάλεσε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να παραιτηθούν ώστε να μην κυρωθεί η Συμφωνία.

Να παραιτηθούν κάλεσε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ο Όθωνας Ιακωβίδης μέλος της συντονιστικής επιτροπής για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ούτως ώστε να μην κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

“Η ΝΔ εάν πραγματικά ήθελε να διακόψει την πορεία προς την ψήφιση της Συμφωνίας θα έπρεπε να ζητήσει εξαρχής δημοψήφισμα και δεύτερο θα μπορούσαν να παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές της και τότε θα ακολουθούσαν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης και θα πηγαίναμε σε επαναληπτικές εκλογές”, ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Πρωινό τανγκό” με τον Αντώνη Φουρλή και την Στέλλα Γκαντώνα.

Όπως δήλωσε στο σταθμό μας αύριο προγραμματίζεται νέο συλλαλητήριο στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα και εκτίμησε ότι ο κόσμος θα είναι λιγότερος από την Κυριακή, δεδομένου και του καιρού αλλά και ότι πρόκειται για καθημερινή.

Σε σχέση με τα επεισόδια του προηγούμενου συλλαλητηρίου είπε πως πρόκειται για πάγια τακτική της εκάστοτε κυβέρνησης να χρησιμοποιεί το παρακράτος για να διαλύσει τη συγκέντρωση. Ωστόσο πρόσθεσε ότι υπήρχαν και θερμόαιμοι που προχώρησαν σε έκτροπα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα