Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για τα πρώτα αποτελέσματα

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, απευθύνει χαιρετισμό στους Μόνιμους Αντιπροσώπους των κρατών β μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι επισκέπτονται την Ελλάδα στο πλαίσιο του ταξιδιού της Επιτροπής των Μονίμων Αντιπροσώπων (COREPER II), στο περιστύλιο του υπουργείου Εξωτερικών, την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, απευθύνει χαιρετισμό στους Μόνιμους Αντιπροσώπους των κρατών β μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι επισκέπτονται την Ελλάδα στο πλαίσιο του ταξιδιού της Επιτροπής των Μονίμων Αντιπροσώπων (COREPER II), στο περιστύλιο του υπουργείου Εξωτερικών, την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Η στρατηγική της «προοδευτικής σταθερότητας» είχε απήχηση στην κοινωνική βάση της δημοκρατικής παράταξης, σχολιάζουν στελέχη της Χαρ. Τρικούπη

Με ικανοποίηση υποδέχτηκαν στο ΠΑΣΟΚ τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls.

Στελέχη από τη Χαριλάου Τρικούπη, που διατηρούν χαμηλούς τόνους, δηλώνουν «συγκρατημένα» και παραπέμπουν στην επίσημη τοποθέτηση, που θα γίνει επί τη βάση των πραγματικών αποτελεσμάτων.

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι η στρατηγική της «προοδευτικής σταθερότητας», που αναπτύχθηκε προεκλογικά, φαίνεται ότι είχε απήχηση στην κοινωνική βάση της δημοκρατικής παράταξης και, ταυτόχρονα, επισημαίνουν ότι το θέμα του προσκλητηρίου για την ανασύνθεση της μεγάλης κεντροαριστεράς, ούτως ή άλλως, ισχύει και μετεκλογικά. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ
SHARE: