Ηλιόπουλος: “Η κυβέρνηση παίζει τη δημόσια υγεία στα ζάρια”

Ηλιόπουλος: “Η κυβέρνηση παίζει τη δημόσια υγεία στα ζάρια”
Ο Νάσος Ηλιόπουλος Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έβαλλε κατά της Νέας Δημοκρατίας για τους χειρισμούς της στον τομέα της πανδημίας, εστιάζοντας στο άνοιγμα των σχολείων.

Για χειρισμούς της Νέας Δημοκρατίας που θυμίζουν… ζαριές έκανε λόγο ο Νάσος Ηλιόπουλος σε επίσημη τοποθέτησή του, με αφορμή και το αρνητικό ρεκόρ των κρουσμάτων την περασμένη Πέμπτη, λίγες ημέρες πριν από το άνοιγμα των σχολείων.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε:

“Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη παίζει τη δημόσια υγεία στα ζάρια. Το χθεσινό αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων που συνδέεται με περιστατικά σε χώρους εργασίας αναδεικνύει την ολοκληρωτική απουσία μέτρων για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων.

Το δημόσιο σύστημα υγείας λειτουργεί με λιγότερους εργαζόμενους και χωρίς την δυνατότητα διεξαγωγής των απαραίτητων τεστ.

Τα σχολεία θα ανοίξουν τη Δευτέρα με περισσότερους μαθητές ανά τμήμα και σχεδόν 20.000 λιγότερους εκπαιδευτικούς. Οι εκπαιδευτικοί θα βρεθούν στις αίθουσες χωρίς τεστ, ενώ οι μάσκες, ακόμη αγνοούνται.

Καλούμε την κυβέρνηση να αλλάξει στάση. Να ενισχύσει την δημόσια υγεία και παιδεία. Να προστατεύσει την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων. Υπάρχει άλλος δρόμος, για να νικήσουμε την πανδημία, για να νικήσει η ζωή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα