Ηλιόπουλος: Εγκληματικές οι ευθύνες Μητσοτάκη για το τραγικό αδιέξοδο των πολιτών

Ηλιόπουλος: Εγκληματικές οι ευθύνες Μητσοτάκη για το τραγικό αδιέξοδο των πολιτών
Νάσος Ηλιόπουλος INTIME NEWS

Το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή όσα είπε ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης από την ασφάλεια των κομματικών γραφείων μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να κάνει ζωντανό διάλογο με τους πολίτες. Όταν μάλιστα μιλάει για συνταξιούχους, να του θυμήσουμε ότι αναφέρεται σε αυτούς που τους έχει ήδη κόψει σχεδόν 3 δισ., με την κατάργηση της 13ης σύνταξης εδώ και τρία χρόνια. Αναφέρεται σε αυτούς που πληρώνουν 4-5 φορές πάνω το ρεύμα όπως έχει παραδεχτεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος” αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Ηλιόπουλος.

Και συνεχίζει: “Για την πλειοψηφία των πολιτών ο μήνας δεν βγαίνει και για αυτό το τραγικό αδιέξοδο οι ευθύνες του κ. Μητσοτάκη είναι εγκληματικές. Να είναι σίγουρος ότι πέρα από την οργή υπάρχει και η αποφασιστικότητα των πολιτών ότι τα πράγματα μπορούν και πρέπει να πάνε αλλιώς. Θα το διαπιστώσει πολύ σύντομα“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα