Ηλιόπουλος: Μετά την παραδοχή Γεωργιάδη για Novartis, το ερώτημα είναι “ποιοι τα πήραν”

Ηλιόπουλος: Μετά την παραδοχή Γεωργιάδη για Novartis, το ερώτημα είναι “ποιοι τα πήραν”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη και να απαντήσει "ποιοι είναι οι πολιτικοί που χρηματίστηκαν από τη Novartis".

«Μετά από τόνους λάσπης, απειλών, χυδαιοτήτων και παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη, ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε χθες να ομολογήσει κυνικά πως “δεν υπάρχει σκευωρία Novartis” και ζήτησε να “πάμε παρακάτω”», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του.

Καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη, ο Νάσος Ηλιόπουλος τον καλεί επίσης να απαντήσει: «ποιοι είναι οι πολιτικοί που χρηματίστηκαν από τη Novartis και ποιοι είναι αυτοί που εμπόδισαν τους δικαστές και επιχείρησαν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο».

«Η Δικαιοσύνη θα επιστρέψει στην Ελλάδα», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πλήρης δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Μετά από τόνους λάσπης, απειλών, χυδαιοτήτων και παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη, ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε χθες να ομολογήσει κυνικά πως “δεν υπάρχει σκευωρία Novartis” και ζήτησε να “πάμε παρακάτω”.

Πάμε παρακάτω λοιπόν. Αφού μετά το βούλευμα της Δικαιοσύνης παραδέχονται πως η υπόθεση Novartis δεν είναι σκευωρία αλλά σκάνδαλο, άρα καταρρέει η υπερασπιστική γραμμή τους εδώ και τρία χρόνια, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη και να απαντήσει: Ποιοι είναι οι πολιτικοί που χρηματίστηκαν από τη Novartis; Ποιοι είναι αυτοί που εμπόδισαν τους δικαστές και επιχείρησαν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο; Η Δικαιοσύνη θα επιστρέψει στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα