Ηλιόπουλος: “Να διαψεύσει ο κ. Περδικάρης ότι γράφει με ψευδώνυμο στην εφημερίδα Manifesto”

Ηλιόπουλος: “Να διαψεύσει ο κ. Περδικάρης ότι γράφει με ψευδώνυμο στην εφημερίδα Manifesto”
Νάσος Ηλιόπουλος eurokinissi

Να πάρει θέση για το δημοσίευμα που τον θέλει να εργάζεται παράλληλα και σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα, ζητά ο Νάσος Ηλιόπουλος από τον πρόεδρο και διευθυντή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, Αιμίλιο Περδικάρη.

Δημοσίευμα της εφημερίδας “δημοκρατία” θέλει τον πρόεδρο και διευθυντή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ), Αιμίλιο Περδικάρη, να εργάζεται παράλληλα και στη φιλοκυβερνητική εφημερίδα “Manifesto” και μάλιστα, υπογράφει τα θέματά του με το ψευδώνυμο “Μάρκος Παλαιολόγος”.

Να τοποθετηθεί άμεσα επί του θέματος, ζητά από τον κ. Περδικάρη ο Νάσος Ηλιόπουλος. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά από τον πρόεδρο του ΑΠΕ “να διαψεύσει δημόσια και ξεκάθαρα το δημοσίευμα”, τονίζοντας ότι “η σιωπή δεν είναι απάντηση”.

“Φανταζόμαστε πως ο Πρόεδρος του ΑΠΕ κ. Περδικάρης θα διαψεύσει δημόσια και ξεκάθαρα το δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία” πως γράφει ως «Μάρκος Παλαιολόγος» στην εφημερίδα Manifesto. Η σιωπή δεν είναι απάντηση”, γράφει στην ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα