Ηλιόπουλος: Ο κ. Θεοδωρικάκος οφείλει μία εξήγηση για την απρόκλητη αστυνομική βία στα Εξάρχεια

Ηλιόπουλος: Ο κ. Θεοδωρικάκος οφείλει μία εξήγηση για την απρόκλητη αστυνομική βία στα Εξάρχεια
ΜΑΤ απέκλεισαν διαδηλωτές σε κατάστημα μετά τη συγκέντρωση κατά των βιασμών στα Εξάρχεια eurokinissi

Εξηγήσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την επίθεση της αστυνομίας σε συγκέντρωση ενάντια στη δράση βιαστών στα Εξάρχεια ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Στην επίθεση της αστυνομίας σε συγκέντρωση κατά των βιασμών χθες το βράδυ στα Εξάρχεια αναφέρεται ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, ζητώντας εξηγήσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

«Χτες το βράδυ στα Εξάρχεια η αστυνομία επιτέθηκε δίχως αφορμή σε συγκέντρωση ενάντια στη δράση βιαστών στην περιοχή» τονίζει στη δήλωσή του ενώ στη συνέχεια ζητά εξηγήσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

«Ο κ. Θεοδωρικάκος οφείλει μια εξήγηση για την απρόκλητη αστυνομική βία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Οι δυνάμεις της τάξης οφείλουν να προστατεύουν τους πολίτες. Όχι να δέρνουν εκείνες και εκείνους που αντιστέκονται στους βιαστές και απαιτούν ασφάλεια στην καθημερινότητά τους».

Η απάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του:

«Η ΕΛ.ΑΣ είναι αφοσιωμένη στην εφαρμογή των νόμων και την προστασία της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Οι αστυνομικοί δεν επιτίθενται απρόκλητα σε κανέναν. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συμφιλιωθεί με την πραγματικότητα και να σεβαστεί τον θετικό ρόλο της Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών και της πατρίδας μας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα