Ηλιόπουλος: “Οι πολίτες βιώνουν την εξαπάτηση του power pass”

Ηλιόπουλος: “Οι πολίτες βιώνουν την εξαπάτηση του power pass”
Νάσος Ηλιόπουλος Nikos Libertas / SOOC

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ο Κ. Μητσοτάκης "έχει διαλύσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό μέσω της ΔΕΗ και των έμμεσων φόρων στα καύσιμα και στα βασικά ήδη διατροφής".

«Την ώρα που οι πολίτες βιώνουν για μια ακόμη φορά την εξαπάτηση του κ. Μητσοτάκη, εκείνος βγαίνει και τους προσβάλλει» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος, καυτηριάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το power pass.

Σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του παραθέτει τα εξής στοιχεία: «Από τα 4,2 εκατ. νοικοκυριά, 1,7 εκατ. νοικοκυριά δεν πήραν ούτε ευρώ. Και οι υπόλοιποι πήραν ψίχουλα ως επιστροφή αφού μεσοσταθμικά η ενίσχυση είναι μόλις 17 ευρώ/ μήνα».

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αλαζονείας. Νομίζει ότι θα συνεχίσει να εξαπατά τον ελληνικό λαό για πάντα. Έχει διαλύσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό μέσω της ΔΕΗ και των έμμεσων φόρων στα καύσιμα και στα βασικά ήδη διατροφής», υπογραμμίζει, σχολιάζοντας ότι «επιστρέφει στους πολίτες το ένα από τα δέκα που κλέβει, και μιλάει και από πάνω για αποκατάσταση της αδικίας».

«Η αδικία, όμως, είναι ο ίδιος. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό ένας πρωθυπουργός τόσο άσχετος με την πραγματικότητα», καταλήγει ο Ν. Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα