"Ήρθα να εξομολογηθώ την ενοχή μας"

"Ήρθα να εξομολογηθώ την ενοχή μας"

Σε δημόσια παραδοχή της ενοχής τους προχώρησε ο πρόεδρος των τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών, Κ. Πυλαρινός. Ζήτησε να διαβαστεί η επιστολή που παρέδωσε στους "300 Έλληνες" στην πλατεία Συντάγματος από τα μεγάφωνα και να δημοσιοποιηθεί

Επιστολή με την οποία παραδέχτηκε δημόσια την ενοχή της γενιάς της μεταπολίτευσης παρέδωσε στους "300 Έλληνες" στην πλατεία Συντάγματος ο πρόεδρος της Ένωσης τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών, Κ. Πυλαρινός.

Ζήτησε μάλιστα να διαβαστεί από τα μεγάφωνα και να δημοσιοποιηθεί η επιστολή, όπου ζητούν συγγνώμη για ό,τι αρνητικό και λαθεμένο έκαναν.

"Ήρθα εδώ για να εξομολογηθώ δημόσια την ενοχή μας. Εμείς η γενιά της μεταπολίτευσης φέρει ακέραια την ευθύνη γιατί φτάσαμε εδώ.

Άλλα ήταν τα οράματά μα, οι αγώνες μας και οι ελπίδες μας και αλλού καταλήξαμε, συντρίβοντας την ζωή και τις ελπίδες των νέων αυτού του τόπου.

Ζητούμε για ό,τι αρνητικό και λαθεμένο κάναμε συγγνώμη. Πιστέψτε, όλοι οι τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές σας ζητούμε συγγνώμη.

Η κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν σας πρόδωσε. Εμείς οι άνθρωποι οι κατά καιρούς εκπρόσωποί σας, σας προδώσαμε.

Μέσα στις χιλιάδες λέξεις δικαιολογημένης οργής ακούστε πρόσθετα και κάποιες λέξεις αντικειμενικής αλήθειας: Μην πετροβολάτε τους δημοσιογράφους.

Η πλειοψηφία τους πολλές φορές μας υπέδειξε και μας φώτισε και εμείς τους αγνοήσαμε. Μην αποδοκιμάζετε τους Έλληνες αστυνομικούς. Είναι ένστολα παιδιά του λαού που εκτελούν το συνταγματικό τους καθήκον.

Μην απαξιώνετε την Δικαιοσύνη, είναι η μόνο ασπίδα προστασίας από τις αυθαιρεσίες της πολιτείας", σημειώνει στην επιστολή του ο πρόεδρος της Ένωσης τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών, Κ. Πυλαρινός.

SHARE:

24Media Network