"Ήταν πάντα διορισμένος πολιτικός και ουδέποτε εκλεγμένος"

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΑΣΟΚ
(ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΑΣΟΚ (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ICON

Αμετροέπεια καταλογίζει σε δήλωσή του ο Γ. Παναγιωτακόπουλος τον Γ. Ραγκούση. Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί και δηλώσεις σχετικά με το "σκοτεινό ΠΑΣΟΚ"

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε το μέλος του Εθνικου Συμβουλίου, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος κατά του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, Γιάννη Ραγκούση, μετά τη δήλωση του τελευταίου σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με το σκοτεινό ΠΑΣΟΚ της μεταπολίτευσης.

Σε δήλωσή του το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ασκεί έντονη κριτική στον Γιάννη Ραγκούση, με αφορμή συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας.

Αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο Γ. Ραγκούσης σκέφτηκε πολύ αργά να αποδώσει ευθύνη την ώρα που αυτός σχεδίαζε πολιτική μέχρι πριν από λίγο, ενώ προσθέτει πως "ο κ. Ραγκούσης ήταν και είναι βασικός τρόφιμος του ΠΑΣΟΚ από το 1982 μέχρι και σήμερα".

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παναγιωτακόπουλου:

"Η αμετροέπεια του κ. Ραγκούση

Θα ήθελα να κάνω ένα μικρό σχόλιο για τη συνέντευξη του κ. Ραγκούση σε τηλεοπτικό σταθμό.

Πολύ αργά σκέφτηκε ο πρώτος την τάξη υπουργός της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου να αποδώσει ευθύνη την ώρα που αυτός σχεδίαζε πολιτική μέχρι πριν από λίγο.

Σχετικά με το "σκοτεινό" ΠΑ.ΣΟ.Κ της μεταπολίτευσης. Ο κ. Ραγκούσης ήταν και είναι βασικός τρόφιμος από το 1982 μέχρι και σήμερα. Είναι πάντα διορισμένος διότι στην ουσία και δήμαρχο τον διόρισε η τότε ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ο κ. Ραγκούσης είναι το πολιτικό ον της κομματικής ευνοιοκρατίας του αρχηγού. Ήταν πάντα διορισμένος πολιτικός και ουδέποτε εκλεγμένος.

Αυτά για την ιστορία. Θα συνιστούσα στο κ. Ραγκούση να μην μετράει το πολιτικό του μπόι σε μεγεθυντικό καθρέπτη.

Να μην μετράει στο Πεντάγωνο το μπόι του το πρωί που ο ίσκιος του φτάνει μέχρι το Λυκαβηττό και το απόγευμα μέχρι την Πεντέλη αλλά να το μετράει καταμεσήμερο".

SHARE:

24Media Network