Κ. Χατζής: "Κόμμα - τραβεστί η ΝΔ"

Κ. Χατζής: "Κόμμα - τραβεστί η ΝΔ"

Παραιτήθηκε από τη ΝΔ ο υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ και άλλοτε υποστηριχτής του κ. Σαμαρά, Κώστας Χατζής. Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ και του Γ. Παπανδρέου

Σε επιστολή του, που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα Τρίτη, ο κ. Χατζής προχωρά σε βαριές κατηγορίες κατά της ΝΔ και του αρχηγού της προσωπικά.

"Κόμμα - τραβεστί" χαρακτηρίζει τη ΝΔ, ενώ εκφράζει την απογοήτευσή του προς τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, για τον οποίο υπονοεί, πως έχει "ακρωτηριασμένη συνείδηση".

"Θα δημοσίευα αυτή την επιστολή με την προκήρυξη εθνικών εκλογών στην, υπό Κατοχή, ελληνική Επικράτεια. Ύστερα, όμως, από το τελευταίο πραξικόπημα, την μετατροπή του Συντάγματος σε χαρτί τουαλέτας και τα καραγκιοζιλίκια που τη συνόδευσαν, κάθε ημέρα σιωπής θεωρώ ότι αυξάνει τη συνενοχή μου και με απομακρύνει από την συνείδησή μου.

Είναι σκληρό να συντάσσεις ένα κείμενο που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα γράψεις. Πόσο μάλλον όταν πριν 2 χρόνια ήσουν ο συντάκτης μιας επιστολής νέων που καλούσαν τον Αντώνη Σαμαρά να αναγεννήσει την Πατρίδα και την Παράταξή του. Αλλά, όπως είπε και ο ίδιος, 'δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από μία ακρωτηριασμένη συνείδηση'.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο παρακολουθούμε τη μακροβιότερη θεατρική παράσταση που έχει παιχτεί στην ψευδεπίγραφη Μεταπολίτευση. Με στόχο την υποταγή του ελληνικού λαού στις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων και της παγκόσμιας Νέας Τάξης, τα δύο κόμματα, με τη συνέργεια ή την ανοχή των υπολοίπων, σκηνοθέτησαν τη φαρσοκωμωδία του Μνημονίου, γνωρίζοντας τις τραγικές συνέπειές του και την απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας.

Της εθνικής ανεξαρτησίας που θυσιάζεται στο βωμό 7 τραπεζών που διοικούν τον κόσμο και μετονομάστηκαν σε 'αγορές' για να μην τις αναγνωρίζουν οι πολίτες (Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Merrill Lynch, Morgan Stanley, UBS).

Βέβαια, για την εθνοπροδοτική, εμετική μαριονέτα που έπαιζε το ρόλο του Πρωθυπουργού και ονομάζεται Γιώργος Παπανδρέου, κάτι τέτοιο ήταν απολύτως αναμενόμενο.

Λιγότεροι, όμως, φαντάζονταν ότι στο έργο ξεπουλήματος της εθνικής μας υπόστασης θα είχε συμπρωταγωνιστή τον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον οποίο έπαιξαν 'τον κακό και τον καλό μπάτσο', τον κακό που φέρνει τα μνημόνια και τον καλό που υποδύεται ότι δεν τα θέλει.

Γιατί οι μάσκες της προδοσίας δεν έπεσαν με τη συγκυβέρνηση. Είχαν πέσει πολύ νωρίτερα", αναφέρει  μεταξύ άλλων στην επιστολή του.

SHARE:

24Media Network