Και το Ποτάμι στους κόλπους της Ενωσης Τραπεζών

Και το Ποτάμι στους κόλπους της Ενωσης Τραπεζών

Συνάντηση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών με τον πρόεδρο του Ποταμιού. Τι συζητήθηκε

Με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «Το Ποτάμι» κ. Σταύρο Θεοδωράκη και τους συνεργάτες της, συναντήθηκε χθες η  Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ) εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Νικόλαο Καραμούζη, τους Αντιπροέδρους κ. Γεώργιο Χαντζηνικολάου, κ. Παναγιώτη Θωμόπουλο, κ. Βασίλειο Ράπανο και τη Γενική Γραμματέα κα Χαρίκλεια Απαλαγάκη .

Οπως και στις προηγούμενες συναντήσεις με πολιτικά κόμματα, η Ενωση Τραπεζών  είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τη σημασία του τραπεζικού συστήματος για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, την πρόοδο που έχει συντελεστεί σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης των τραπεζών, τη σταθεροποίηση του κλάδου και τη βελτίωση των βασικών χρηματοοικονομικών δεικτών το 2016, αλλά και στις αρνητικές ενδείξεις που διαμορφώνονται στις αρχές του 2017, και συναρτώνται με την αβεβαιότητα του οικονομικού περιβάλλοντος.

Οι αβεβαιότητες αυτές μπορούν ευχερώς να αρθούν με τις κατάλληλες νομοθετικές πρωτοβουλίες και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης επενδυτών και καταθετών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σταύρος Θεοδωράκης
SHARE:

24Media Network