Κακλαμάνης: Βλέπω τον Μπέο να ηγείται ακροδεξιού μορφώματος 

Διαβάζεται σε 2'
Ο Νικήτας Κακλαμάνης
Ο Νικήτας Κακλαμάνης SOOC @George Vitsaras

“Δεν θέλω να ακούω το όνομα του κυρίου” δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, εκτιμώντας ότι οι φιλοδοξίες του δημάρχου Βόλου έχουν ξεπεράσει την αυτοδιοίκηση.

Για το σενάριο ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, να σχεδιάζει να ηγηθεί ακροδεξιού κόμματος, προειδοποίησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής ρωτήθηκε κατά τη χθεσινή του εμφάνιση στο Attica TV για το δήμαρχο Βόλου και το ομοφοβικό του παραλήρημα κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

“Δεν θέλω να ακούω το όνομα του κυρίου. Δεν θέλω να ακούω το όνομα”, είπε ο κ. Κακλαμάνης και πρόσθεσε: “Αλλά σας λέω κάτι και θυμηθείτε με. Οι φιλοδοξίες αυτού του τύπου έχουν, πλέον, ξεπεράσει την αυτοδιοίκηση. Δεν θα εκπλαγώ εάν τον δω να ηγείται ακροδεξιού μορφώματος. Και σταματώ εδώ, δεν θέλω ούτε καν να αναφέρω το όνομά του”.

Ο έμπειρος γαλάζιος πολιτικός έκρουσε έτσι τον κώδωνα του κινδύνου, απευθυνόμενος εμμέσως πλην σαφώς και σε όσα τοπικά στελέχη της ΝΔ φέρονται να είχαν στηρίξει διακριτικά τον κ.Μπέο προεκλογικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, καταδίκασε χθες τις ομοφοβικές ύβρεις Μπέου. Υπενθύμισε δε ότι το βράδυ της Κυριακής σε τηλεοπτικά πάνελ τοποθετήθηκαν σαφώς απέναντι στο ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου ο ίδιος, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο κ. Μαρινάκης απέρριψε επίσης τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για έμμεση γαλάζια στήριξη στο δήμαρχο Βόλου.

“Ούτε μέλος της ΝΔ είναι ο κ. Μπέος, ούτε στήριξη έχει. Επομένως δεν ισχύει ότι αυτό μπορεί να το χρεωθεί η κυβέρνηση και η ΝΔ. Το παραμύθι εδώ δεν έχει δράκο”, σχολίασε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα