Καλαφάτης: Σημαντική η επίσκεψη Μακρόν όπως και κάθε Ευρωπαίου ηγέτη

O Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, o Συντονιστής Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής A’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης(φωτό) και ο Συντονιστής Κοινωνικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου για το κόστος της 7μηνης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΙΑΣΩΝΑΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ)
O Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, o Συντονιστής Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής A’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης(φωτό) και ο Συντονιστής Κοινωνικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου για το κόστος της 7μηνης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΙΑΣΩΝΑΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ) EUROKINISSI

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε μέσω του Ραδιοφώνου 24/7 στην επίσκεψη Μακρόν καθώς και στην επένδυση του Ελληνικού

«Η επίσκεψη Μακρόν είναι σημαντική όπως και κάθε επίσκεψη Ευρωπαίου ηγέτη» δήλωσε στην εκπομπή " Αντίμετρα" με τους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργο Μελιγγώνη στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης.

Πρόσθεσε ότι θα περιμένει να δει τι θα βγει επί της ουσίας μετά και από τη συνάντηση Τσίπρα-Μακρόν με Γάλλους και Έλληνες επιχειρηματίες.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν θέλει τις επενδύσεις και ανέφερε το παράδειγμα του Ελληνικού. Ωστόσο απέφυγε να απαντήσει εάν το έργο καθυστερεί λόγω των ενστάσεων του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου ή λόγω κυβερνητικής απόφασης.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι και η ΝΔ να ήταν στην κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Ο κ. Καλαφάτης απέφυγε να απαντήσει και στην ερώτηση σε ποιους επιχειρηματίες αναφερόταν χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν είπε ότι δεν θα δείξει ανοχή στους μετόχους με χρεοκοπημένες επιχειρήσεις και λεφτά στο εξωτερικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εμανουέλ Μακρόν, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τι ζήτησε ο Τσίπρας από τον Μακρόν;

Επίσκεψη Μακρόν: Εντυπωσιακές οι πρώτες κυρίες στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό

Εμανουέλ Μακρόν, ένας σύμμαχος 'εφ’ όλης της ύλης'

SHARE:

24Media Network