Κάλαντα στον πρωθυπουργό τραγούδησαν μαθητές του μουσικού γυμνασίου Ιλίου

Κάλαντα στον πρωθυπουργό τραγούδησαν μαθητές του μουσικού γυμνασίου Ιλίου
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. (EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ακολουθώντας την παράδοση των προκατόχων του ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε τα κάλαντα από ορχήστρα μουσικού σχολείου και μοίρασε δώρα σε μικρά παιδάκια του πρότυπου εθνικού νηπιοτροφείου (vids)

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε το πρωί της Παραμονής Χριστουγέννων ο Αλέξης Τσίπρας όπου και υποδέχτηκε τόσο μικρά παιδάκια του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου στα οποία και μοίρασε δώρα, όσο και μαθητές του μουσικού γυμνασίου Ιλίου που του τραγούδησαν τα κάλαντα.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. (EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Ευρωκίνηση

 

Ο Έλληνας πρωθυπουργός καλωσόρισε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί αγόρια και κορίτσια προσχολικής ηλικίας από 2 1/2 έως 5 1/2 ετών που φιλοξενούνται στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα. Ο Αλέξης Τσίπρας αφού τα υποδέχτηκε μοίρασε στα μικρά παιδιά δώρα.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια στην αίθουσα του Μεγάρου Μαξίμου βρέθηκαν μαθητές του μουσικού γυμνασίου Ιλίου, οι οποίοι έπαιξαν και τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα στον πρωθυπουργό, αλλά και στους συνεργάτες του Νίκο Παπά, Όλγα Γεροβασίλη και Αλέκο Φλαμπουράρη.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. (EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

 

Ο πρωθυπουργός εκτός από ένα αναμνηστικό δώρο, πρόσφερε στους μαθητές ένα “συλλογικό δώρο” όπως το χαρακτήρισε, δωρίζοντας στο σχολείο μουσικά όργανα. Δείτε το βίντεο:

Αργότερα, ο κ. Τσίπρας άκουσε παραδοσιακά Κάλαντα με νταούλια και κλαρίνα από τον λαογραφικό πολιτιστικό σύλλογο Θεοδωριανιτών, από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Άρτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα