'Καλή δύναμη' από τον Παυλόπουλο σε ελληνικής καταγωγής δήμαρχο της Φλόριντα

Επίσημα εγκαίνια του 46ου φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη 2017. (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Επίσημα εγκαίνια του 46ου φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη 2017. (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ελληνικής καταγωγής δήμαρχο του Τάρμπον Σπρινγκς για τον τυφώνα Ίρμα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ελληνικής καταγωγής δήμαρχο του Τάρμπον Σπρινγκς στη Φλόριντα των ΗΠΑ για τον τυφώνα Ίρμα είχε, το πρωί του Σαββάτου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο Προκόπιος Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον ελληνικής καταγωγής –από την Κάλυμνο- δήμαρχο της πόλης της Φλόριντα –στην οποία κατοικεί μεγάλη και ανθούσα ελληνική Κοινότητα- Κρις Αλαχούζο, που κατά την μετεωρολογική υπηρεσία των ΗΠΑ πρόκειται να πληγεί τις επόμενες ώρες από τον ισχυρότατο τυφώνα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον κ. Αλαχούζο καλή δύναμη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων του τυφώνα και τον διαβεβαίωσε ότι η σκέψη των Ελλήνων στρέφεται αυτές τις δύσκολες ώρες στους κατοίκους της πόλης αλλά και σε όλους τους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται ή πρόκειται να πληγούν από το πρωτοφανές αυτό μετεωρολογικό φαινόμενο, και ότι θα βρίσκεται σε διαρκή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Από την πλευρά του ο κ. Αλαχούζο διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι έχουν γίνει με μεθοδικότητα όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του τυφώνα, και του περιέγραψε την υποδειγματική ψυχραιμία των κατοίκων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Προκόπης Παυλόπουλος, Πρόεδρος Δημοκρατίας
SHARE:

24Media Network