Καμμένος: Αδιαπραγμάτευτο το όνομα της Μακεδονίας

Συζήτηση για τον προϋπολογιμσό του 2015 στην Βουλή την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014.
(PHASMA/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ)
Συζήτηση για τον προϋπολογιμσό του 2015 στην Βουλή την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014. (PHASMA/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ) PHASMA

Τι δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος

Το όνομα της Μακεδονίας είναι αδιαπραγμάτευτο, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "παραδίδει τα ιερά και τα όσια της πατρίδας".

Ο κ. Καμμένος παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο μητροπολίτης Άνθιμος στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί του.

Στο κήρυγμα του ο μητροπολίτης είπε ότι δεν χωράει κανένας συμβιβασμός στο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας και τάχθηκε κατά μιας «μικτής», όπως είπε, ονομασίας της ΠΓΔΜ. Αμέσως μετά το τέλος της Λειτουργίας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε: «Το μήνυμα του Παναγιωτάτου σήμερα ήταν ένα σημαντικό μήνυμα ελπίδας. Ένα μήνυμα που συνεχίζει τους αγώνες του Μακαριστού Χριστόδουλου για το όνομα της Μακεδονίας. Ενώπιον λοιπόν και Θεού και λαού απαντώ στον Παναγιώτατο ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα είμαστε η εγγύηση ώστε κανένας Σαμαράς, κανένας Βενιζέλος, αλλά και κανένας Τσίπρας να διαπραγματευτεί το όνομα της Μακεδονίας. Η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν δεχόμαστε ούτε γεωγραφικό προσδιορισμό. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες συντασσόμαστε με την άποψη του Παναγιωτάτου αλλά και της Εκκλησίας της Ελλάδος».

Σχετικά με τις επικείμενες ψηφοφορίες στη Βουλή για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Είναι σαφές πλέον ότι ο ελληνικός λαός απαιτεί εκλογές. Δεν μπορεί να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας, δίνοντας παράταση ζωής σε μία κυβέρνηση που έχει δώσει ανοικτή εντολή στον κ. Νίμιτς τα Σκόπια να ονομαστούν «Βόρεια Μακεδονία». Ο ελληνικός λαός πλέον σύσσωμος, πρέπει να απαιτήσει εκλογές τώρα. Αυτή η κυβέρνηση παραδίδει τα ιερά και τα όσια της πατρίδας, χωρίς καν να ρωτήσει τον ελληνικό λαό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
SHARE:

24Media Network