Καμμένος: "Παραμύθια" τα περί non paper

Με το προεδρείο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου συναντήθηκε την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου ο Προεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Με το προεδρείο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου συναντήθηκε την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου ο Προεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. EUROKINISSI

Ανοιχτά τα ενδεχόμενα για στημένο σκηνικό άφησε ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τις αποχωρήσεις στελεχών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Σε δηλώσεις του στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε νέες αιχμηρές δηλώσεις για τις καταγγελίες και τις αποχωρήσεις στελεχών του κόμματος.

"Κάποιοι επιθυμούσαν να αλλάξουν τη φυσιογνωμία του κινήματος και να το μετατρέψουν σε κεντροδεξιό κόμμα", δήλωσε και πρόσθεσε ότι το θέμα που προκύπτει είναι πολιτικό, ενώ ερωτηθείς "αν είναι στημένο το σκηνικό" απάντησε ότι "θα το δείξουν οι επόμενες ώρες".

ADVERTISING

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες του κ. Μανώλη για το non paper του Μαΐου που έφθασε στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, έκανε λόγο για "παραμύθια", επανέλαβε ότι δεν εδόθη από τον ίδιο.

Ακόμη, ο κ. Καμμένος σημείωσε, πως το κίνημα δήλωσε από την πρώτη στιγμή ότι δεν παίρνει ιδεολογική ταυτότητα και ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ανοικτοί σε συνεργασία με την Αριστερά, το κέντρο και όσους πολίτες συμφωνούν με τις θέσεις τους.

Κληθείς να σχολιάσει τα περί ενδεχόμενης συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, ότι προεκλογικά υπήρχε συμφωνία σε ό,τι αφορά την καταγγελία του Μνημονίου, ωστόσο, όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει θέση. Τόνισε ακόμη ότι προϋπόθεση για οποιαδήποτε πιθανή συνεργασία είναι τα εθνικά θέματα.

Για τον κ. Νικολόπουλο δήλωσε, ότι δεν μπορεί να ενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα γιατί έχει ψηφίσει το Μνημόνιο, αφήνοντας ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κίνημα του κ. Νικολόπουλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Ο Μανώλης λειτούργησε ως αποστάτης

SHARE:

24Media Network