Καμμένος: Το δίλημμα δεν είναι ευρώ ή δραχμή, το δίλημμα είναι εθνική αξιοπρέπεια ή παράδοση

Έκτακτο κυβερνητικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη φωτό ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Έκτακτο κυβερνητικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη φωτό ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Με δήλωση του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απαντά ουσιαστικά στην αντιπολίτευση και εκτιμά ότι ο ελληνικός λαός στις 5 Ιουλίου θα πει “όχι” όπως είπε το 1940

Το δίλημμα δεν είναι ευρώ ή δραχμή, το δίλημμα είναι εθνική αξιοπρέπεια ή παράδοση της εθνικής ανεξαρτησίας, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, απαντώντας στην αντιπολίτευση και ιδίως στη Νέα Δημοκρατία που καταγγέλλει το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος εξισώνοντας το όχι με έξοδο από την Ευρώπη.

Ο κ.Καμμένος μάλιστα δήλωσε βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός στις 5 Ιουλίου θα πει “όχι” όπως είπε το 1940.

“Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να περάσουν το δίλημμα ευρώ ή δραχμή, το δίλημμα είναι εθνική αξιοπρέπεια ή παράδοση της εθνικής ανεξαρτησίας της πατρίδας μας, υποστολή των σημαιών. Η Ελλάδα δεν υπέστειλε ποτέ τις σημαίες”, είπε ειδικότερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Τόνισε επίσης ότι: “Κάναμε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα για ένα συμβιβασμό. Σε κάθε προσπάθεια που κάναμε εμείς, από την άλλη πλευρά το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν είναι ότι θα εξευτελίσουν έναν ολόκληρο λαό και μια ολόκληρη χώρα, ότι θα καταργήσουν την Ευρώπη των εθνών-κρατών.”

“Την απάντηση θα τη δώσει ο ελληνικός λαός με ένα «όχι» στις 5 Ιουλίου. Με το ίδιο «όχι» που απάντησε ο Τάσσος Παπαδόπουλος για το Σχέδιο Ανάν, με το ίδιο «όχι» που απάντησε ο ελληνικός λαός το 1940. Η ιστορία αυτού εδώ του τόπου γράφτηκε μόνο με «όχι». Η εποχή του «ναι σε όλα», η εποχή της υποχώρησης, η εποχή της εξαθλίωσης των Ελλήνων τελειώνει την άλλη εβδομάδα”, κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Δημοψήφισμα
SHARE:

24Media Network