Κανένα 'λάθος' στην αίτηση ακύρωσης ασύλου, λένε απ' την κυβέρνηση

Συνάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα και του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017.
 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα και του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Την αίτηση ακύρωσης της απόφασης για χορήγηση ασύλου σε έναν απ' τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς την έχει υπογράψει ο αρμόδιος υπουργός, Γ. Μουζάλας διευκρινίζουν κυβερνητικές πηγές

«Η αίτηση ακύρωσης έχει υπογράφει από τον αρμόδιο υπουργό, Γιάννη Μουζάλα», τονίζουν κυβερνητικές πηγές, αναφορικά με την αίτηση ακύρωσης που υποβλήθηκε χθες εκ μέρους της κυβέρνησης κατά της προχθεσινής απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών.

Σημειώνουν ότι όλα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «λάθος» ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Εξάλλου, κυβερνητικές πηγές σημείωναν σήμερα πως: «η θέση της χώρας είναι θέση ευθύνης. Σεβόμαστε τις διεθνείς συνθήκες προστατεύουμε τα δικαιώματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καλωσορίζουμε πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι συμμετείχαν σε πραξικόπημα. Οι πραξικοπηματίες δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Τώρα την υπόθεση θα κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαξίμου: Οι πραξικοπηματίες δεν είναι ευπρόσδεκτοι

Δόθηκε άσυλο στον έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς

Παρέμβαση Μαξίμου για το άσυλο στον τούρκο στρατιωτικό

Τζανακόπουλος: Η ΝΔ αγνοεί ότι οι δευτεροβάθμιες επιτροπές ασύλου είναι διοικητικά όργανα

SHARE:

24Media Network