"Κάποιες φορές οι υπουργοί χρειάζονται μαστίγιο"

Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για την έγκριση πέντε νομοσχεδίων,στην φωτογραφία ο Υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης ,Τρίτη 26 Ιουλίου 2011 (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για την έγκριση πέντε νομοσχεδίων,στην φωτογραφία ο Υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης ,Τρίτη 26 Ιουλίου 2011 (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο Ε. Βενιζέλος πήρε από τον Πρωθυπουργό θέση αυξημένης ευθύνης στην κρισιμότερη στιγμή της χώρας και όχι δακτυλίδι τονίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδης

Κάποιες φορές χρειάζεται και το "μαστίγιο" ώστε να προχωρήσουν οι υπουργοί το κυβερνητικό έργο δηλώνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Kώστας Σκανδαλίδης , σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Aπαντώντας σε ερώτηση αν ο πρωθυπουργός πρέπει να θέσει εκτός κυβέρνησης υπουργούς που είτε καθυστερούν είτε διαφωνούν απαντά : "Μου ζητάτε να σχολιάσω τον τρόπο που κυβερνά ο Γιώργος Παπανδρέου, ένας πολιτικός του διαλόγου, με αυξημένη ευαισθησία για τους συνεργάτες του. Θέλει να αναδείξει νέο τρόπο διακυβέρνησης. Πάντως είναι στιγμές που και το μαστίγιο δεν θα έβλαπτε- να μην πως θα ωφελούσε σημαντικά".

Αναφορικά με το εσωτερικό του κόμματος και την αντιπροεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου ο κ. Σκανδαλίδης σχολιάζει πως "από τον Πρωθυπουργό πήρε θέση αυξημένης ευθύνης στην κρισιμότερη στιγμή της χώρας-και όχι δακτυλίδι. Ο Βαγγέλης είναι αρκετά έξυπνος και καταλαβαίνει ότι τα δακτυλίδια είναι περιττές πολυτέλειες και οι εσωκομματικοί μικρουπολογισμοί φρούδες ελπίδες. Οι εξελίξεις στη χώρα και την παράταξη είναι τέτοιες που δεν χωρούν απονομές δακτυλιδιών".

SHARE:

24Media Network