Καραγκούνης: Θα εφαρμόσουμε τον προσωπικό κουμπαρά του Πινοσέτ

Καραγκούνης: Θα εφαρμόσουμε τον προσωπικό κουμπαρά του Πινοσέτ
O βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης Eurokinissi

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκτιμά, μιλώντας στο NEWS 24/7 RADIO, είπε ότι η ΝΔ θα ανατρέψει τον Νόμο Κατρούγκαλου, που έτσι κι αλλιώς θα είναι προς όφελος των συνταξιούχων κι από κέι και πέρα θα εφαρμόσει τον προσωπικό κουμπαρά, που πρώτος εφάρμοσε και ήταν επιτυχημένο ο δικτάτορας Πινοσέτ στη Χιλή.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Καραγκούνης, τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, που μίλησε στο στο NEWS 24/7 RADIO στους 88,6 για το ασφαλιστικό. Όπως είπε “θα ανατρέψουμε τον Νόμο Κατρούγκαλου, που έτσι κι αλλιώς θα είναι προς όφελος των συνταξιούχων κι από κέι και πέρα θα δώσουμε την δυνατότητα της επικουρικής ασφάλισης, απο έναν προσωπικό κουμπαρά. Ο πρώτος που εφάρμοσε αυτό το σύστημα που ήταν το πιο επιτυχημένο παγκοσμίως, το εφάρμοσε ο δικτάτορας Πινοσέτ στη Χιλή. Ισχύει στην Ευρώπη, ισχύει και στην Αμερική” και πρόσθεσε: “Θα δοθεί η δυνατότητα επικουρικής ασφάλισης από τον ατομικό κουμπαρά. Βεβαίως χρειάζονται προϋποθέσεις, ωστε να καλύπτονται και να εξασφαλίζονται τα χρήματα. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια άλλη φιλοσοφία του Ασφαλιστικού”.

Σχολιάζοντας την παρουσία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ο Κώστας Καραγκούνης μίλησε στο NEWS 24/7 RADIO στους 88,6 για υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και για ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο.

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στις αγορές και έκανε λόγω για θηριώδη πλεονάσματα που πρέπει να πετυχαίνει η χώρα τα επόμενα χρόνια.

“Δυστυχώς η πόρτα του μνημονίου θα είναι πάλι μπροστά” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, επανέλαβε τις δεσμεύσεις Μητσοτάκη για σταδιακή μείωση της φορολογίας, κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και δημιουργία “προσωπικού κουμπαρά” στην ασφάλιση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα