Καραμανλής: Η χώρα χρειάζεται ένα σοβαρό σχέδιο υποδομών για την επόμενη δεκαετία

Συνεδρίαση των Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνεδρίαση των Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο τομεάρχης υποδομών της ΝΔ, βρέθηκε στα εγκαίνια του οδικού άξονα Κορίνθου-Πατρών θυμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταψηφίσει το συγκεκριμένο έργο

Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών βρέθηκε ο Τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ και βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, υπενθυμίζοντας πως το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησε να υλοποιείται το 2007, ενώ κάλεσε όλο τον πολιτικό και τεχνικό κόσμο της χώρας να συντάξουν από κοινού ένα εθνικό σχέδιο υποδομών για την επόμενη δεκαετία.

«Σήμερα, εγκαινιάζεται ένα πολύ μεγάλο έργο. Ένα έργο το οποίο – όπως όλοι γνωρίζουμε – σχεδιάστηκε και ξεκίνησε το 2007.

Σήμερα, δε νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ημέρα για να μπούμε σε μια αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση για το ποιος έκανε τι. Και αυτό, άλλωστε, δεν αφορά και τον κόσμο.

Καλό, όμως, είναι να γνωρίζουμε πως τα έργα αυτά όταν ήρθαν στη Βουλή το 2007 – και ιδίως το συγκεκριμένο έργο – ο ΣΥΡΙΖΑ τότε, δυστυχώς, το καταψήφισε για περιβαλλοντολογικούς λόγους.

Ας αφήσουμε, όμως, το χθες, ας δούμε το αύριο κι ας κάτσουμε με προσοχή όλοι μαζί – τόσο ο πολιτικός όσο και ο τεχνικός κόσμος – να εκπονήσουμε, όπως και πριν από 10 χρόνια, ένα σοβαρό σχέδιο υποδομών για την επόμενη δεκαετία.

Διότι τελικά αυτό είναι αναγκαίο, και για την ανάπτυξη της χώρας, αλλά και για να φύγουμε επιτέλους από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης», δήλωσε ο κ.Καραμανλής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εγκαίνια Κορίνθου-Πατρών: Όλα τα ονόματα των σηράγγων

Τσίπρας: Ανοίγει ο δρόμος για τη χώρα

SHARE:

24Media Network