Καραμανλής: Η διάλυση των αστικών συγκοινωνιών φέρει την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ

Καραμανλής: Η διάλυση των αστικών συγκοινωνιών φέρει την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ
Κώστας Καραμανλής Eurokinissi

Το γεγονός ότι μετά από τέσσερα χρόνια και μόλις δύο ημέρες πριν τις ευρωεκλογές η κυβέρνηση προέβη σε προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια 750 αστικών λεωφορείων, σχολίασε ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ.

Επίθεση στην κυβέρνηση γιατί όπως τονίζει προκήρυξε διαγωνισμό για την προμήθεια αστικών λεωφορείων δύο μόλις ημέρες πριν τις ευρωεκλογές, ενώ είχε αμελήσει το ζήτημα τέσσερα χρόνια, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής.

“Τον Νοέμβριο του 2018 ο κ. Σπίρτζης μας διαβεβαίωνε με τον πιο κατηγορηματικό κι επίσημο τρόπο πως “τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου του 2019 θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα νέα λεωφορεία”. Είχαμε εκφράσει από τότε τις αμφιβολίες μας, και δυστυχώς για ακόμη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε” σχολίασε ο κ. Καραμανλής.

“Σήμερα, όχι μόνο δεν κυκλοφορούν νέα λεωφορεία, αλλά η κυβέρνηση προέβη άρον-άρον και μόλις 2 ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές στην προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια 750 αστικών λεωφορείων, συνολικής δαπάνης 461 εκατομμυρίων ευρώ” επισήμανε και κατέληξε:

“Η κυβέρνηση της ανευθυνότητας και της προχειρότητας δεν σταματά να μας εκπλήσσει αρνητικά. Όποιο μπάλωμα κι αν προσπαθήσει να κάνει, στις τρύπες που η ίδια άνοιξε, δεν μπορεί να ξεγελάσει τους πολίτες. Διότι όλοι γνωρίζουν πλέον πολύ καλά ότι η διάλυση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης φέρει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα