Καραμανλής: Ο Τσίπρας γκρεμίζει το αριστερό μεταπολιτευτικό αφήγημα του αντιαμερικανισμού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ  ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΖΑΧΟ ΧΑΤΣΗΦΩΤΙΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΖΑΧΟ ΧΑΤΣΗΦΩΤΙΟΥ EUROKINISSI

Ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για τη συνάντηση Τσίπρα- Τραμπ. Έκανε λόγο για στροφή Τσίπρα και υποστήριξε ότι η κεντροδεξιά πάντα συνομιλούσε με τις ΗΠΑ, αλλά ασκούσε και κριτική

Ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για τη συνάντηση Τσίπρα- Τραμπ. Έκανε λόγο για στροφή Τσίπρα και υποστήριξε ότι η κεντροδεξιά πάντα συνομιλούσε με τις ΗΠΑ, αλλά ασκούσε και κριτική

Ο κ.Καραμανλής σχολίασε την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ και ερωτηθείς για τη συμφωνία αναβάθμισης των F16 και τη στάση της ΝΔ, είπε μεταξύ άλλων: “Καλό είναι ο κ. Τσίπρας να έρθει και να μας ενημερώσει για την στροφή που κάνει, αλλά κυρίως να την εξηγήσει στους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ, που μέχρι πρότινος πρωτοστατούσαν στις πορείες κατά των ΗΠΑ.”

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ σχολίασε επίσης ότι: “Από «διαβολικός» ο κ. Τραμπ έγινε ξαφνικά η «δύναμη του καλού». Ο κ. Τσίπρας θα επιστρέψει από τα κόκκινα χαλιά του Λευκού Οίκου, στα αγκάθια της καθημερινότητας.”

Στην επισήμανση ότι η ΝΔ ήταν πάντα υπέρ των καλών σχέσεων με τις ΗΠΑ, ο κ.Καραμανλής σημείωσε: “Η Ν.Δ. και η κεντροδεξιά που μεταπολεμικά συνομιλούσε με τις ΗΠΑ, αλλά όταν έπρεπε ασκούσε και δριμεία κριτική, όπως όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής προχώρησε στην αποχώρηση της χώρας από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ. Έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να λέμε τα μεγάλα ναι και τα μεγάλα όχι.”

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ επιτέθηκε στην κυβέρνηση και για την πολιτική όσον αφορά στην προσέλκυση των επενδύσεων και τις αποκρατικοποιήσεις.

“Έννοιες που ήταν ανάθεμα για την αριστερά, όπως «ιδιωτικοποίηση», «ανάγκη προσέλκυσης επενδύσεων», αποτελούν επίσημους στόχους της αριστερής κυβέρνησης, δυστυχώς όμως μέχρι στιγμής είναι μόνο στα λόγια”, είπε ο κ.Καραμανλής και πρόσθεσε:

“Η κυβέρνηση με το δεξί τους χέρι προσπαθούν να προσελκύσουν τις επενδύσεις, και με το αριστερό της χέρι τις διώχνει.”

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ αναφέρθηκε και στο νέο ΚΟΚ.

“Αποτελεί ένα πρόχειρο και χοντροκομμένο σχέδιο συγκράτησης των αριστερών ψηφοφόρων. Είναι άλλο ένα πυροτέχνημα για να συγκρατήσει το αριστερό της ακροατήριο”, υποστήριξε. 

SHARE:

24Media Network