Καραθανασόπουλος: Η κυβέρνηση είχε έτοιμες της άδειες της El Dorado

Καραθανασόπουλος: Η κυβέρνηση είχε έτοιμες της άδειες της El Dorado
Debate, από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, στο πλαίσιο της 75ης Συνόδου της Αντιπροσωπείας (ΣτΑ) με θέμα: "Λύση για το Χρέος και Προοπτική Ανάπτυξης", το Σ¨αββατο 8 Ιουλίου 2017. Στο debate συμμετείχαν οι: Νίκος Παππάς, Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης - Βουλευτής, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σταϊκούρας, πρ. αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Βουλευτής - Τομεάρχης Οικονομικών Υποθέσεων, Ν.Δ., Γιάννης Κουτσούκος, Βουλευτής, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Νικόλαος Καραθανασόπουλος, Βουλευτής, ΚΚΕ. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Για προσχηματικό διάλογο στο θέμα των Σκουριών έκανε λόγο ο βουλευτής του ΚΚΕ που εκτίμησε πως η κυβέρνηση μετατοπίζεται για να ικανοποιήσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

“Η παρέμβαση του ΚΚΕ είναι για την ανασύσταση, την ανασυγκρότηση του λαϊκού κινήματος για πάλη για καλύτερες θέσεις”. Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος και κάλεσε τους πολίτες να μην εγκλωβιστούν στο δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.

Για το θέμα της El Dorado είπε ότι η κυβέρνηση είχε έτοιμες τις άδειες και στη συνέχεια η εταιρία ανακοίνωσε ότι έκανε εποικοδομητικό διάλογο. Πρόσθεσε ότι η ΝΔ πίεζει και η κυβέρνηση μετατοπίζεται για να ικανοποιήσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ακούστε τις δηλώσει:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα