Καραθανασόπουλος: Για τα μάτια του κόσμου η αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Καραθανασόπουλος: Για τα μάτια του κόσμου η αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ
Ο Νίκος Καραθανασόπουλος Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΚΚΕ δήλωσε ότι η κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση του ΚΚΕ για επαναφορά των μισθών στα επίπεδα προ κρίσης και πρόσθεσε ότι υιοθετεί τον αντεργατικό νόμο για τον κατώτατο μισθό.

«Για τα μάτια του κόσμου γίνεται η αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ» δήλωσε στο στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

«Ανέκδοτο» χαρακτήρισε το διάγγελμα του Πρωθυπουργού για έξοδο από τα μνημόνια. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση του ΚΚΕ για επαναφορά των μισθών στα επίπεδα προ κρίσης και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση υιοθετεί τον αντεργατικό νόμο για τον κατώτατο μισθό που διαχωρίζει παλιούς και νέους εργαζόμενους. Εκτίμησε ότι τα επόμενα χρόνια οι εργαζόμενοι θα εξακολουθούν να ματώνουν και μίλησε για τυπική μείωση της ανεργίας καθώς όπως είπε αν κάποιος έχει δουλέψει έστω και μία ώρα την εβδομάδα δεν θεωρείται άνεργος.

Σε σχέση με τα ναυπηγεία της Σύρου μίλησε για τον αμερικανικό παράγοντα που όπως είπε θα μετατρέψει το νεώριο σε ορμητήριο δικών του συμφερόντων και υπογράμμισε ότι πρέπει να εξεταστούν οι συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στα ναυπηγεία ούτως ώστε να μην καταργηθούν τα εναπομείναντα δικαιώματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα