Καραθανασόπουλος σε Ελληνική Λύση: “Η πολιτική μ….κία και ανοησία έχει και τα όριά της”

Διαβάζεται σε 2'
Καραθανασόπουλος σε Ελληνική Λύση: “Η πολιτική μ….κία και ανοησία έχει και τα όριά της”
Ο Νίκος Καραθανασόπουλος Eurokinissi

“Μετατραπήκατε σε δεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης, στην εγκληματική επίθεση στη βια και τον αυταρχισμό και τις προσαγωγές.Φαίνεται, ζηλέψατε τη δόξα της Χρυσής Αυγής που απουσιάζει” είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

“Η πολιτική μαλακία και ανοησία έχει και τα όριά της” δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, στην ολομέλεια της Βουλής σχολιάζοντας τα όσα είπε νωρίτερα ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χήτας αναφορικά με την επέτειο του Πολυτεχνείου και τη διαδήλωση του ΚΚΕ, η οποία χτυπήθηκε βάναυσα από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Νωρίτερα ο Ν. Χήτας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση ζητώντας περαιτέρω καταστολή στους δρόμους της Αθήνας, ενώ έκανε λόγο για “αδιανόητο σκηνικό σύγκρουσης”. Όπως είπε, “σας γλεντάει το ΚΚΕ, αυτό σας κάνει το κομμουνιστικό κόμμα και καλά σας κάνουν. Ρίξατε 6.000 αστυνομικούς και ειδικά μέτρα και κάνανε πάρτι. Ο Χρυσοχοϊδης τι κάνει, θα παραιτηθεί; Θα απολογηθεί κάποιος; Είστε κατώτεροι των περιστάσεων. Η κυβέρνηση παραβίασε την λογική μας και τα κόμματα της αριστεράς παραβίασαν τη νομιμότητα”.

Απαντώντας στον βουλευτή του κόμματος του Κυρ. Βελόπουλου, ο Ν. Καραθανασόπουλος σημείωσε: “Έχετε γίνει δεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης στις προπηλακίσεις και τις προσαγωγές”.  Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ επέμεινε στη διατύπωση περί “πολιτικής μαλακίας”. Στο πλαίσιο αυτό, αρνήθηκε την προτροπή του Προεδρείου να διαγραφεί από τα πρακτικά, λέγοντας ότι δεν διαγράφει και δεν αναιρεί τίποτα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα