Καρατζαφέρης: Μην πιστεύετε προστυχιές. Δεν υπάρχει ούτε μισό ευρώ μίζα

Καρατζαφέρης: Μην πιστεύετε προστυχιές. Δεν υπάρχει ούτε μισό ευρώ μίζα
78η ΔΕΘ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Eurokinissi

Πολιτική σκευωρία βλέπει ο Γιώργος Καρατζαφέρης πίσω από τον έλεγχο που διεξάγεται σε βάρος του για ανακριβή δήλωση "πόθεν έσχες" και πιθανή εμπλοκή του σε σκάνδαλο με μίζες από αγορά στρατιωτικών ελικοπτέρων Super Puma. Τι δηλώνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ

Για “πολιτική σκευωρία” έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας την έρευνα που διεξάγεται ως προς την εμπλοκή του σε υπόθεση με μίζες από εξοπλιστικά, τις οποίες φέρεται να εισέπραξε μέσω off-shore εταιρίας που έχει στην κατοχή του.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επέλεξε για ακόμα μία φορά την τηλεοπτική του εκπομπή στο κανάλι ART για δώσει τη δική του απάντησ σε όσα του προσάπτουν.

Απέδωσε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο σε πολιτική σκευωρία και διαμήνυσε πως βρίσκεται στο στόχαστρο λόγω των αυξημένων ποσοστών του κόμματός του.

“Θέλουν να πάρουν το ποσοστό του ΛΑΟΣ. Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε πανικό”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτήρισε “προστυχιές” τα όσα του προσάπτουν λέγοντας:

“Μην πιστεύετε τις προστυχιές που θίγουν την αξιοπρέπεια ενός πολιτικού αρχηγού. Δεν υπάρχει ούτε μισό ευρώ μίζα”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης  παραπέμφθηκε ομοφώνως με απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών για ανακριβή δήλωση “πόθεν έσχες” και παράνομη συμμετοχή σε off-shore. 

Επίσης, ζητείται καταλογισμός από το Ελεγκτικό Συνέδριο των δυο επίμαχων εμβασμάτων που φέρεται να κατέληξαν στην υπεράκτια εταιρεία Catalina Ltd. συμφερόντων του κ. Καρατζαφέρη, ύψους 1,65 εκατ. ευρώ, ως παρανόμως κτηθέντος, ώστε να περιέλθει το ποσό αυτό στο Δημόσιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα