Δεν ψιχαλίζει, μας φτύνουν

ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 
(ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ICON

Σε καταιγίδα φοβάται πως θα εξελιχθεί το φτύσιμο των "Αγανακτισμένων" ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Απαντώντας στον Σαμαρά, επισήμανε πως θα διάλεγε το Δικαιοσύνης για να κλείσει κάποιους στη φυλακή

Με το ερώτημα "ψιχαλίζει" ξεκίνησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, για να δώσει την απάντηση πως μας φτύνουν, αναφερόμενος στο κίνημα των "Αγανακτισμένων".

"Θα γίνει καταιγίδα. Μας μουτζώνουν; Ναι. Με πέντε δάχτυλα; Ναι. Για τα πέντε κόμματα", συνέχισε από το βήμα της Βουλής.

Επισήμανε ότι τα όσα ανέφερε χθες περί απόσυρσης του ΛΑΟΣ από τη Βουλή είναι μία σκέψη που τελικά αφύπνισε το πολιτικό σύστημα, ενώ είπε ότι είναι έτοιμος να ακούσει σκέψεις για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.

"Αν μείνει αυτή η ασύνδετη και επικίνδυνη παρέμβαση, τότε δεν υπάρχει άλλη λύση παρά εκλογές. Το καζάνι βράζει και θέλει μία βαλβίδα εξαέρωσης", υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στη φράση του Αντώνη Σαμαρά, "δώστε στον κ. Καρατζαφέρη ένα υπουργείο", σχολίασε πως αν η παρουσία του ενοχλεί να μπει ο ίδιος στην αποθήκη και οι άλλοι στη βιτρίνα.

"Σε διαφορετική περίπτωση, θα ζητούσα το υπουργείο δικαιοσύνης για να δημεύσω περιουσίες και να κλείσω κάποιους στη φυλακή. Όσα δεν κάνατε τόσα χρόνια", σημείωσε.

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για "μονομπλόκ εντός του ΠΑΣΟΚ" που απειλεί την κυβέρνηση αλλά και την ανάγκη για εκλογές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Σωκράτη Ξυνίδη.

"Μάλλον δικαιώνονται τώρα όσοι έλεγαν ότι ο ΛΑΟΣ έχει άγχος πώς θα βγάλει από πάνω του την τότε πράξη ευθύνης του, το γεγονός ότι ψήφισε το μνημόνιο", σημείωσε, επισημαίνοντας πως "η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους. Εμείς ούτε αποδράσαμε, ούτε θα αποδράσουμε από τις επιλογές μας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καρατζαφέρης: Ψιχαλίζει; Μας φτύνουν

SHARE:

24Media Network