Καρύδης: Στον ΣΥΡΙΖΑ "το παίζουν κυνηγημένοι και κατατρεγμένοι"

Ο τομέας υγείας του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε τις θέσεις τους για το νομοσχεδιο πρωτοβάθμιας υγείας,Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο τομέας υγείας του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε τις θέσεις τους για το νομοσχεδιο πρωτοβάθμιας υγείας,Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Βατικανό, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή κατάλαβαν ότι η συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Πάπα δεν είχε απήχηση στους Έλληνες και δεν θα μπορούσε να έχει γιατί ήταν απλώς ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα με μοναδικό σκοπό το «πουδράρισμα» του προσωπικού προφίλ του κ. Τσίπρα, τώρα καταφεύγουν στη γνωστή συνταγή των θεωριών συνωμοσίας, σημειώνει σε σχόλιό του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.

«Το "παίζουν" κυνηγημένοι και κατατρεγμένοι, διαρρέοντας διάφορες αθλιότητες σε φιλικές τους εφημερίδες! Μέχρι και δεήσεις κατά της επίσκεψης θα πουν ότι έγιναν! Επιτέλους θα ασχοληθούν με τίποτα σοβαρό για τους πολίτες που δεν θα κινείται στη γραμμή της δημαγωγίας, του ψέματος και του φτηνού λαϊκισμού;» αναφέρει ο κ. Καρύδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας
SHARE:

24Media Network