Κασσελάκης: “Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας που σέβομαι”

Διαβάζεται σε 2'
Κασσελάκης: “Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας που σέβομαι”
ΙΝΤΙΜΕ

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Ποια μηνύματα έστειλε.

Μέσα σε αποθέωση στην Κουμουνδούρου και με συνθήματα να ηχούν στην ατμόσφαιρα (“Στέφανε γερά, κυβέρνηση ξανά” και “Στέφανε γερά, να πέσει η δεξιά”), οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, το βράδυ της Κυριακής (24/09), μετά τη νίκη του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξή του σε πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σήμερα το φως κέρδισε, η ελπίδα γίνεται το μέλλον μας. Η σκέψη μου είναι πρώτα απ’ όλα με τους πληγέντες στην Θεσσαλία οι οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες. Είναι αυτή τη στιγμή μόνοι τους και έχουνε μπροστά τους μία άλλη μεγάλη δυσκολία. Εύχομαι η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους και να λάβει κάθε προληπτικό μέτρο. Από εδω και πέρα έχουν την υποστήριξη όλων μας“.

Έχω να πω μερικά ευχαριστώ, πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή αλλά και σήμερα. Έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα μείνει εδώ και θα κερδίζει από δω και πέρα“. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον κ. Νίκο Παππά αλλά και όλους τους εθελοντές της καμπάνιας του, που όπως είπε «δεν θα ήμασταν εδώ απόψε, χωρίς αυτούς”.

“Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Αλλά και τη δική μου προσωπική οικογένεια, τον Τάιλερ και την σκυλίτσα μου. Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ” είμαι μεταξύ άλλων, ο κ. Κασσελάκης, έχοντας αγκαλιά τον σύντροφό του.

Επικοινώνησα με την Έφη Αχτσιόγλου, με συνεχάρη, της έδωσα συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσε και είπα ότι την εκτιμώ και ότι προσβλέπω στη συνεργασία της την επόμενη μέρα, να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο. Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας που σέβομαι και τιμώ. Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ. Από αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά και το πρώτο μου ταξίδι θα είναι στους αδερφούς μας στην Κύπρο.

Στους πολέμους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα αλλά στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα