Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης δεν ήταν ετοιμόλογος ή επιμένει στη μικροπολιτική για τη Θράκη

Διαβάζεται σε 1'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης ΙΝΤΙΜΕ

Το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη για την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα και την αναφορά την Τούρκου προέδρου περί «τουρκικής μεινότητας».

Την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «δεν ήταν αρκετά ετοιμόλογος» για να απαντήσει στην αναφορά του Τούρκου προέδρου περί «τουρκικής μειονότητας».

«Με λύπη είδα ότι, σε αντίθεση με τη συνέντευξη Τύπου του 2017 με τον Αλέξη Τσίπρα, όπου ο Τούρκος Πρόεδρος είχε ρητά αναφερθεί σε μουσουλμανική μειονότητα, σήμερα μίλησε για τουρκική» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του.

Ακολούθως, πρόσθεσε πως «ο κ. Μητσοτάκης θα μπορούσε να είχε επικαλεστεί αυτό το ιστορικό προηγούμενο. Δυστυχώς όμως ή δεν ήταν αρκετά ετοιμόλογος για να το κάνει ή επιμένει στην προεκλογική του στάση ότι η Θράκη είναι για εκείνον αντικείμενο μικροπολιτικής».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι είναι θετική η σύγκληση του 5ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας, καθώς, όπως είπε, στηρίζει «σταθερά την προώθηση του ελληνοτουρκικού διαλόγου στη βάση του διεθνούς δικαίου».

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα