Κασσελάκης πριν την ΚΕ: “Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης Dimitris Kapantais / SOOC

Το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής, με φόντο την εικόνα διάλυση που παρουσιάζει το κόμμα.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου, με τους οιωνούς να συγκλίνουν στο ότι η επικείμενη συνεδρίαση του οργάνου θα σηματοδοτήσει την απαρχή της διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον απόηχο του σκληρού κειμένου εκατοντάδων στελεχών του κόμματος (εντός και εκτός Ομπρέλας), μέσω του οποίου ασκούν σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη και στο περιβάλλον του, ο πρόεδρος του κόμματος -χωρίς κάποια ονομαστική αναφορά- υποστήριξε πως «θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».

Μιλώντας στον 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και την εκπομπή των Γιώργου Μελιγγώνη και Γιώργου Τραπεζιώτη, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει, υπογραμμίζοντας ότι «χάσαμε 600.000 πολίτες στην κάλπη και αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κερδίσουμε».

«Ο  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν» πρόσθεσε.

Ο ίδιος, δε, έσπευσε να επισημάνει πως: «Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα