Κασσελάκης: Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για να αλλάξουμε μαζί το αύριο

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης EUROKINISSI

Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που με την ψήφο τους διαμόρφωσαν το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Το δικό του “ευχαριστώ” προς τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή τους στις προκριματικές εκλογές, από τις οποίες προέκυψαν τα ευρωψηφοδέλτια του κόμματος, έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Νέα Υόρκη.

Μέσω ανάρτησής του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την έκπληξή του για τη μαζική -όπως είπε- συμμετοχή στη διαδικασία.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Στη Νέα Υόρκη, στη μεγάλη παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, που κάθε χρόνο αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την Ομογένεια.

Μαζί με χιλιάδες άλλους απόδημους Έλληνες.
Αυτούς που μας κάνουν περήφανους, κρατώντας την ελληνική σημαία ψηλά, μακριά από τη χώρα τους.

Αυτούς για τους οποίους θα δουλέψουμε, ώστε οι ίδιοι και τα παιδιά τους να μπορέσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας όχι ως «εισαγόμενοι», αλλά ως ισότιμοι Έλληνες.

Από τη Νέα Υόρκη, θα ήθελα να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα περισσότερα από 63.000 μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν χθες σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία για το ελληνικό πολιτικό σύστημα, διαμορφώνοντας οι ίδιοι με την ψήφο τους το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός μας.

Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόσο μαζική συμμετοχή, αλλά την ευχόμουν. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για να αλλάξουμε μαζί το αύριο. Γιατί αξίζουμε μια καλύτερη ζωή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα