Καταδικάζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ την αποστολή φακέλων με απειλητικό περιεχόμενο

Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν την αποστολή φακέλων με απειλητικό περιεχόμενο στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλο και τον δημοσιογράφο Γ. Πρετεντέρη

Απερίφραστα καταδικάζει την απόπειρα τρομοκράτησης που εκδηλώθηκε με απειλητικές επιστολές προς τον Γιώργο Προβόπουλο και τον Γιάννη Πρετεντέρη, η ΝΔ με ανακοίνωσή της.

"Οι δράστες ματαιοπονούν εάν νομίζουν πως μπορούν να σπείρουν τον φόβο και να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας. Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι: Δεν θα τα καταφέρουν", επισημαίνει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

"Αποπροσαναταλιστικά" λειτουργεί η αποστολή φακέλων στον Γ. Προβόπουλο και τον Ι. Πρετεντέρη, που περιείχαν σφαίρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που καταδικάζει την ενέργεια αυτή.

"Η αποστολή φακέλων που περιείχαν σφαίρες προς τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλο και τον δημοσιογράφο κ. Πρετεντέρη είναι μια ενέργεια καταδικαστέα που λειτουργεί αποποπροσανατολιστικά και δίνει δυνατότητες αξιοποίησής της σε όλους όσοι, θέλουν να εμπεδωθεί ένα γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας στην κοινωνία", αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

SHARE: